DMTTool i OrbMT

Oprogramowanie dodatkowe (połączenie, zliczanie limitów itp.)
Awatar użytkownika
kurczak80
Starszy Użytkownik
Starszy Użytkownik
Posty: 126
Rejestracja: 19 mar 2008, 18:46
Łącze: Neostrada
Numer GG: 1247403
Lokalizacja: Lubawka

Re: DMTTool i OrbMT

Nieprzeczytany postautor: kurczak80 » 03 lut 2010, 18:00

Witam jak odpalić ten program posiadam router tp-link 8920 modem ma chipset broadcoma. Jak wpisuję hasło i login do routera w orbmt oraz dmttool pisze że nie może zidentyfikować sprzętu. Port 23 otwart na routerze oraz firewall wyłączony co tu zrobić. Na zachodnich forach jest osoba u której to działa.
Obrazek Obrazek

Disable adblock

Ten serwis utrzymywany jest z reklam i darowizn.
Jeśli widzisz ten tekst, oznacza to, że blokujesz nasze reklamy.
Proszę rozważyć Darowizne aby wesprzeć serwis.


hanti
Bywalec
Bywalec
Posty: 581
Rejestracja: 09 cze 2008, 23:15
Łącze: Modem
Numer GG: 0

Re: DMTTool i OrbMT

Nieprzeczytany postautor: hanti » 03 lut 2010, 18:16

moze zla wersja dmtoola ? do broadcomu chyba wersja 8 choc nie chce mi sie sprawdzac ;d
netia CU netiaspot (bridge) do tl-wdr3600
TP-W8960N vs TP-W8961ND
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
kurczak80
Starszy Użytkownik
Starszy Użytkownik
Posty: 126
Rejestracja: 19 mar 2008, 18:46
Łącze: Neostrada
Numer GG: 1247403
Lokalizacja: Lubawka

Re: DMTTool i OrbMT

Nieprzeczytany postautor: kurczak80 » 03 lut 2010, 18:22

8.07 do broadcoma nie działa i orbmt nie działa po wybraniu wszystkich modeli. Nie działa na kablu sieciowym i pod wifi.
Obrazek Obrazek

Awatar użytkownika
kurczak80
Starszy Użytkownik
Starszy Użytkownik
Posty: 126
Rejestracja: 19 mar 2008, 18:46
Łącze: Neostrada
Numer GG: 1247403
Lokalizacja: Lubawka

Re: DMTTool i OrbMT

Nieprzeczytany postautor: kurczak80 » 14 lut 2010, 20:09

Mój router to TP-LINK TD-W8920G. Nie mam pojęcia jak to zrobić żeby zadziałało.
Obrazek Obrazek

Disable adblock

Ten serwis utrzymywany jest z reklam i darowizn.
Jeśli widzisz ten tekst, oznacza to, że blokujesz nasze reklamy.
Proszę rozważyć Darowizne aby wesprzeć serwis.


Awatar użytkownika
kurczak80
Starszy Użytkownik
Starszy Użytkownik
Posty: 126
Rejestracja: 19 mar 2008, 18:46
Łącze: Neostrada
Numer GG: 1247403
Lokalizacja: Lubawka

Re: DMTTool i OrbMT

Nieprzeczytany postautor: kurczak80 » 15 lut 2010, 20:00

Nie mogę tego zrobić pisze że nazwa telnet nie jest rozpoznawana jako polecenie zewnętrzne lub wewnętrzne,program wykonywalny lub plik wsadowy.
Obrazek Obrazek

DNL666
Bywalec
Bywalec
Posty: 447
Rejestracja: 06 mar 2007, 11:41
Łącze: Net24
Numer GG: 0
Lokalizacja: C:\Olsztyn\LW

Re: DMTTool i OrbMT

Nieprzeczytany postautor: DNL666 » 15 lut 2010, 20:54


-=pUnIsHeR=-
Starszy Użytkownik
Starszy Użytkownik
Posty: 251
Rejestracja: 23 mar 2007, 0:01

Re: DMTTool i OrbMT

Nieprzeczytany postautor: -=pUnIsHeR=- » 25 cze 2013, 23:16

na Broadcomie chodzi DMT Tool w wersji 7.35.
Obrazek

Disable adblock

Ten serwis utrzymywany jest z reklam i darowizn.
Jeśli widzisz ten tekst, oznacza to, że blokujesz nasze reklamy.
Proszę rozważyć Darowizne aby wesprzeć serwis.



Wróć do „Oprogramowanie”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość