Jakie mogę mieć max łącze BSA?

Tablica o usłudze Net24 Netii

Topic author
Daras86
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 4
Rejestracja: 24 cze 2010, 15:53
Łącze: Neostrada
Numer GG: 0

Jakie mogę mieć max łącze BSA?

Nieprzeczytany post autor: Daras86 » 24 cze 2010, 15:57

Posiadam Neostradę 1Mb + TV, chciałbym się dowiedzieć jakie max łącze mi pójdzie. Poniżej moje parametry z LiveShita

Obrazek


kamil323
Bywalec
Bywalec
Posty: 401
Rejestracja: 16 lip 2005, 8:19
Łącze: Neostrada Fiber
Lokalizacja: Warszawa

Re: Jakie mogę mieć max łącze BSA?

Nieprzeczytany post autor: kamil323 » 24 cze 2010, 16:14

dużo jeszcze tych tematów założysz?
Obrazek
512 ==> 28.02.2007 Net24 1Mb/s ==> 1.01.2010 Net24 6Mb/s ==> 01.06.2010 20Mb/s :D

Awatar użytkownika

puciol
Bywalec
Bywalec
Posty: 437
Rejestracja: 01 maja 2010, 17:13
Łącze: Wawtel

Re: Jakie mogę mieć max łącze BSA?

Nieprzeczytany post autor: puciol » 24 cze 2010, 17:17

:D
ObrazekObrazek


Vibovit
Bywalec
Bywalec
Posty: 496
Rejestracja: 26 lis 2005, 3:44
Łącze: Net24
Numer GG: 0
Lokalizacja: Łódź

Re: Jakie mogę mieć max łącze BSA?

Nieprzeczytany post autor: Vibovit » 24 cze 2010, 18:46

xD
Obrazek >> :)) Obrazek
Zmiana z netii na multimo zakończona pomyślnie :P

Zablokowany Poprzedni tematNastępny temat

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości