Aktywowany DLM w Netii ?

Tablica o usłudze Net24 Netii
Awatar użytkownika
Mariano86
Starszy Użytkownik
Starszy Użytkownik
Posty: 106
Rejestracja: 27 sie 2011, 3:39
Łącze: Modem
Lokalizacja: Silesia
Kontaktowanie:

Re: Aktywowany DLM w Netii ?

Nieprzeczytany postautor: Mariano86 » 11 mar 2013, 11:41

Wszystkiego wiedzieć nie mogę, ale to nie znaczy, że masz się rzucać - spokojnie. :)

Disable adblock

Ten serwis utrzymywany jest z reklam i darowizn.
Jeśli widzisz ten tekst, oznacza to, że blokujesz nasze reklamy.
Proszę rozważyć Darowizne aby wesprzeć serwis.


Awatar użytkownika
best-boy
Administrator
Administrator
Posty: 4926
Rejestracja: 22 maja 2010, 19:21
Łącze: Neostrada
Numer GG: 0
Lokalizacja: LUBANJLG/PE3

Re: Aktywowany DLM w Netii ?

Nieprzeczytany postautor: best-boy » 11 mar 2013, 11:47

Mariano86 pisze:Wszystkiego wiedzieć nie mogę, ale to nie znaczy, że masz się rzucać - spokojnie. :)


Nikt się nie rzuca, przecież się śmieje (z tych bajek ci ci sprzedali) nie bierz tego do siebie.
http://www.speedtest.net/my-result/3432356442
Oddam w dobre ręce skrypty do routerów z softem BILION i jego wszystkie klony.

Awatar użytkownika
Mariano86
Starszy Użytkownik
Starszy Użytkownik
Posty: 106
Rejestracja: 27 sie 2011, 3:39
Łącze: Modem
Lokalizacja: Silesia
Kontaktowanie:

Re: Aktywowany DLM w Netii ?

Nieprzeczytany postautor: Mariano86 » 11 mar 2013, 12:17

Rozumiem. :)

Disable adblock

Ten serwis utrzymywany jest z reklam i darowizn.
Jeśli widzisz ten tekst, oznacza to, że blokujesz nasze reklamy.
Proszę rozważyć Darowizne aby wesprzeć serwis.



Wróć do „Netia”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość