Aktywowany DLM w Netii ?

Tablica o usłudze Net24 Netii
Awatar użytkownika

Mariano86
Starszy Użytkownik
Starszy Użytkownik
Posty: 106
Rejestracja: 27 sie 2011, 4:39
Łącze: Modem
Lokalizacja: Silesia
Kontakt:

Re: Aktywowany DLM w Netii ?

Nieprzeczytany post autor: Mariano86 » 11 mar 2013, 11:41

Wszystkiego wiedzieć nie mogę, ale to nie znaczy, że masz się rzucać - spokojnie. :)

Awatar użytkownika

best-boy
Administrator
Administrator
Posty: 5014
Rejestracja: 22 maja 2010, 20:21
Łącze: Neostrada
Numer GG: 0
Lokalizacja: LUBANJLG/PE3

Re: Aktywowany DLM w Netii ?

Nieprzeczytany post autor: best-boy » 11 mar 2013, 11:47

Mariano86 pisze:Wszystkiego wiedzieć nie mogę, ale to nie znaczy, że masz się rzucać - spokojnie. :)


Nikt się nie rzuca, przecież się śmieje (z tych bajek ci ci sprzedali) nie bierz tego do siebie.
http://www.speedtest.net/my-result/3432356442
Oddam w dobre ręce skrypty do routerów z softem BILION i jego wszystkie klony.

Awatar użytkownika

Mariano86
Starszy Użytkownik
Starszy Użytkownik
Posty: 106
Rejestracja: 27 sie 2011, 4:39
Łącze: Modem
Lokalizacja: Silesia
Kontakt:

Re: Aktywowany DLM w Netii ?

Nieprzeczytany post autor: Mariano86 » 11 mar 2013, 12:17

Rozumiem. :)

Zablokowany Poprzedni tematNastępny temat

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości