Rozdzielenie jak ?

Tutaj dowiesz się wszystkiego o DSL TP

Topic author
M1RO
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 2
Rejestracja: 13 sie 2007, 22:02
Numer GG: 0

Rozdzielenie jak ?

Nieprzeczytany post autor: M1RO » 13 sie 2007, 22:05

Witam
mam pytanko jak rozdzielić usługie DSL na kilka komputerów, aktualnie jest podłączone na 1 kompie przez takim mały czarny modemik od tpsa, co musze dokupić ze zadziałąło ??


daneq
Starszy Użytkownik
Starszy Użytkownik
Posty: 280
Rejestracja: 18 paź 2006, 14:28
Łącze: Net24
Lokalizacja: 014

Re: Rozdzielenie jak ?

Nieprzeczytany post autor: daneq » 14 sie 2007, 7:16

dokupujesz do tego router z wejściem WAN na RJ-45, najlepiej z podziałem łącza.

jeśli potrzebujesz też podzielić radiowo, polecam router WRT54GL Linksysa
strefa 0-14
od 2007r.
obecnie 20 MB
Obrazek


Topic author
M1RO
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 2
Rejestracja: 13 sie 2007, 22:02
Numer GG: 0

Re: Rozdzielenie jak ?

Nieprzeczytany post autor: M1RO » 14 sie 2007, 13:19

aha czyli ten modem nie ma wbudowanego routera i czeba dokupić osobno, a czy taki router spasi "planet xrt-401b" ??


daneq
Starszy Użytkownik
Starszy Użytkownik
Posty: 280
Rejestracja: 18 paź 2006, 14:28
Łącze: Net24
Lokalizacja: 014

Re: Rozdzielenie jak ?

Nieprzeczytany post autor: daneq » 14 sie 2007, 13:26

ma, ale nie masz do niego dostępu (login i hasło)

ten router powinien być ok.
strefa 0-14
od 2007r.
obecnie 20 MB
Obrazek

Zablokowany Poprzedni tematNastępny temat

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości