asynchroniczen lacze 2/2 ?!

Tutaj dowiesz się wszystkiego o DSL TP

Topic author
keraMssj2
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 5
Rejestracja: 15 lis 2004, 12:06
Numer GG: 0
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

asynchroniczen lacze 2/2 ?!

Nieprzeczytany post autor: keraMssj2 » 21 lis 2007, 12:28

Witam
co to jest asynchroniczne lacze 2/2 ?
wydaje mi sie ze 2/2 znaczy 2mb up i down?tak?:P
a wiec wychodzi ze ma byc synchornicze?
czy tepsa daje cos takiego?
Cierpienie jest największa rozkoszą

Awatar użytkownika

RaV
Wiarus
Wiarus
Posty: 2183
Rejestracja: 02 gru 2005, 19:57
Łącze: Net24
Numer GG: 0
Lokalizacja: 89 - Szczytno
Kontakt:

Re: asynchroniczen lacze 2/2 ?!

Nieprzeczytany post autor: RaV » 21 lis 2007, 13:50

http://sjp.pwn.pl/lista.php?co=asynchroniczne
Neostrada i DSL są asynchroniczne.
Wypasione routery ADSL z chipsetem Broadcom na pokładzie oraz softem DGTeam na sprzedaż:
Obrazek


nijel
Weteran
Weteran
Posty: 1088
Rejestracja: 13 cze 2006, 10:44
Łącze: Modem
Numer GG: 0

Re: asynchroniczen lacze 2/2 ?!

Nieprzeczytany post autor: nijel » 21 lis 2007, 21:44


Awatar użytkownika

markooff
Stały Bywalec
Stały Bywalec
Posty: 644
Rejestracja: 13 lis 2007, 23:38
Łącze: Multimo
Numer GG: 0
Lokalizacja: Kraków

Re: asynchroniczen lacze 2/2 ?!

Nieprzeczytany post autor: markooff » 25 gru 2007, 1:41

:D:P A moze o ATM (sprawdzcie sobie zrodloslow ) :D :P :)
Feel FREE...
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Zablokowany Poprzedni tematNastępny temat

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość