Dynamiczny DSL dla Firm

Tutaj dowiesz się wszystkiego o DSL TP

Topic author
porkbone
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 41
Rejestracja: 06 lut 2007, 9:43

Dynamiczny DSL dla Firm

Nieprzeczytany post autor: porkbone » 20 maja 2015, 15:01

Witam
Czy modem TD-W9980 może być użyty dla opcji Dynamiczny DSL dla Firm .


Mati5000
Stały Bywalec
Stały Bywalec
Posty: 773
Rejestracja: 27 sie 2005, 10:23
Lokalizacja: Lublin

Re: Dynamiczny DSL dla Firm

Nieprzeczytany post autor: Mati5000 » 20 maja 2015, 17:44

To te same technologie. Modem obsługuję VDSL2, więc nie będzie problemu.
Obrazek


Topic author
porkbone
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 41
Rejestracja: 06 lut 2007, 9:43

Re: Dynamiczny DSL dla Firm

Nieprzeczytany post autor: porkbone » 22 maja 2015, 7:48

Hm , infolinia orange oczywiście podaje , że się nie nadaje , ale przecież muszą
wcisnąć swój złom i parę stówek zakosić

Awatar użytkownika

best-boy
Administrator
Administrator
Posty: 5013
Rejestracja: 22 maja 2010, 20:21
Łącze: Neostrada
Numer GG: 0
Lokalizacja: LUBANJLG/PE3

Re: Dynamiczny DSL dla Firm

Nieprzeczytany post autor: best-boy » 22 maja 2015, 9:20

Przecież w DSLu nie dostaje się loginu i hasła tylko oni zdalnie konfigurują router, więc nie można mieć swojego.
http://www.speedtest.net/my-result/3432356442
Oddam w dobre ręce skrypty do routerów z softem BILION i jego wszystkie klony.


Mati5000
Stały Bywalec
Stały Bywalec
Posty: 773
Rejestracja: 27 sie 2005, 10:23
Lokalizacja: Lublin

Re: Dynamiczny DSL dla Firm

Nieprzeczytany post autor: Mati5000 » 23 maja 2015, 5:26

Login i hasło jest :) tylko trzeba umieć go zdobyć. :D
Obrazek

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości