DSL

Tutaj dowiesz się wszystkiego o DSL TP
Awatar użytkownika

RaV
Wiarus
Wiarus
Posty: 2183
Rejestracja: 02 gru 2005, 19:57
Łącze: Net24
Numer GG: 0
Lokalizacja: 89 - Szczytno
Kontakt:

Nieprzeczytany post autor: RaV » 16 mar 2006, 20:00

JayCee pisze:RaV ale z tego co pamietam wtedy otwiera sie panel konfiguracyjny.
U mnie się nie otwierał...
Wypasione routery ADSL z chipsetem Broadcom na pokładzie oraz softem DGTeam na sprzedaż:
Obrazek


Tramp
Starszy Użytkownik
Starszy Użytkownik
Posty: 101
Rejestracja: 07 lip 2005, 22:47
Numer GG: 0
Lokalizacja: wawa

Nieprzeczytany post autor: Tramp » 16 mar 2006, 20:57

Czyli ta promo w TP DSL, zostanmy razem xD jest tylko dla opcji 8mbit i 15 mbit, tak ?
Czyli 4 mbity nadal kosztuja 360zł ?

fajnie by bylo gdyby wkoncu w neo zwiekszyli upload do 512

dreams dreams Razz ........

Ciekawe ile by kosztowało neo 15 mbit

------------

ehehhee fajna instalka, 1000zł, przepraszam ale za co ? Za ustawienie portow na centrali i za modem ? Tu juz przeginaja pałke


AND1
Bywalec
Bywalec
Posty: 461
Rejestracja: 18 sty 2005, 13:31
Łącze: Modem
Numer GG: 0
Lokalizacja: Mazury

Nieprzeczytany post autor: AND1 » 16 mar 2006, 22:06

oski111 pisze:ależ mam hece jak zaczne pisać nie patrząc na monitor Laughing

ja tam się nie chwalę, ale w sumie nie potrafię za bardzo pisać patrząc na klawiaturę... znaczy, potrafię, ale dużo więcej błędów robię i muszę potem poprawiać, wolę patrzeć od razu na monitor Razz

Tramp pisze:Czyli ta promo w TP DSL, zostanmy razem xD jest tylko dla opcji 8mbit i 15 mbit, tak ?
Czyli 4 mbity nadal kosztuja 360zł ?

zapewne tak :\
Tramp pisze:fajnie by bylo gdyby wkoncu w neo zwiekszyli upload do 512

w neo 6mbitów ? Chyba jesteś w tej grupie pechowców, którzy mają oficjalną prędkość uploadu Wink

Tramp pisze:Ciekawe ile by kosztowało neo 15 mbit

ciekawe jaki dali by limit... 75 giga ? ^^ Obrazek
Posadźcie go na przystanku zaraz przyjedzie pincet dziewięć i dobra jest ^^


Tramp
Starszy Użytkownik
Starszy Użytkownik
Posty: 101
Rejestracja: 07 lip 2005, 22:47
Numer GG: 0
Lokalizacja: wawa

Nieprzeczytany post autor: Tramp » 16 mar 2006, 22:19

No niestety, 256 ;( ale moze daja 512, bo cos planuja Razz

a limitu to ja i tego 50 gb nie mam, wiec jest gites Very Happy

Awatar użytkownika

oski111
Starszy Użytkownik
Starszy Użytkownik
Posty: 164
Rejestracja: 14 lut 2006, 23:41
Łącze: Neostrada
Lokalizacja: Zewszond (Sopot:P)
Kontakt:

Nieprzeczytany post autor: oski111 » 17 mar 2006, 1:24

AND1 pisze:ja tam się nie chwalę, ale w sumie nie potrafię za bardzo pisać patrząc na klawiaturę... znaczy, potrafię, ale dużo więcej błędów robię i muszę potem poprawiać, wolę patrzeć od razu na monitor

Ja czasem sprawdzam sie i pisze nie patrzac na klawiature - i robie tylko kilka bledow Razz Kwestia przyzwyczajenia...
"Nie walcz z głupcem, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem zmiażdży doświadczeniem"


satoshie
Starszy Użytkownik
Starszy Użytkownik
Posty: 71
Rejestracja: 17 sie 2005, 12:42
Numer GG: 0
Lokalizacja: Gorzów Wlkp.

Nieprzeczytany post autor: satoshie » 17 mar 2006, 1:28

To jest temat o DSL'u czy o umiejętności pisania bez patrzenia na klawiature ewentualnie na monitor ?? Laughing bo zwątpiłem Confused


Gelus
Donator
Donator
Posty: 163
Rejestracja: 20 sty 2004, 14:18
Numer GG: 0
Lokalizacja: Lublin
Kontakt:

Nieprzeczytany post autor: Gelus » 17 mar 2006, 9:06

mały upload na DSL'u jak wiadomo jest zrobiony po to, żeby neozdradowicze nie przechodzili masowo na tę usługę i jej dzielili, dopóki podejście telepsa wobec klienta sie nie zmieni zwyżki uploadu nie będzie


Plaszek
Starszy Użytkownik
Starszy Użytkownik
Posty: 56
Rejestracja: 02 mar 2006, 9:33
Numer GG: 0
Lokalizacja: Kraków

Nieprzeczytany post autor: Plaszek » 17 mar 2006, 9:12

A ja myślę, że koszt łącz symetrycznych czyli jednakowy DL i UL jest o wiele większy od łącz asymetrycznych jakie udostępnia TPSA i to jest główny powód tego, że upload jest wciąż taki niski.


arThi
Bywalec
Bywalec
Posty: 594
Rejestracja: 06 lut 2004, 22:55
Numer GG: 0
Lokalizacja: spod lasu

Nieprzeczytany post autor: arThi » 17 mar 2006, 10:11

Plaszek przestan myslec, zacznij czytac! Wink

Gelus, koledzy?

Awatar użytkownika

oski111
Starszy Użytkownik
Starszy Użytkownik
Posty: 164
Rejestracja: 14 lut 2006, 23:41
Łącze: Neostrada
Lokalizacja: Zewszond (Sopot:P)
Kontakt:

Nieprzeczytany post autor: oski111 » 17 mar 2006, 10:45

satoshie pisze:To jest temat o DSL'u czy o umiejętności pisania bez patrzenia na klawiature ewentualnie na monitor ?? Laughing bo zwątpiłem Confused

Masz z tym jakis problem?


satoshie
Starszy Użytkownik
Starszy Użytkownik
Posty: 71
Rejestracja: 17 sie 2005, 12:42
Numer GG: 0
Lokalizacja: Gorzów Wlkp.

Nieprzeczytany post autor: satoshie » 17 mar 2006, 11:37

oski111 pisze:
satoshie pisze:To jest temat o DSL'u czy o umiejętności pisania bez patrzenia na klawiature ewentualnie na monitor ?? Laughing bo zwątpiłem Confused

Masz z tym jakis problem?


Myśle tylko, że to niepotrzebny OT w temacie o DSL'u bo niby co ma wspólnego sposób pisania na klawiaturze z usługą DSL.


Pleban
Weteran
Weteran
Posty: 1283
Rejestracja: 05 mar 2005, 12:58
Łącze: UPC Fiber Power
Lokalizacja: Warszawa
Kontakt:

Nieprzeczytany post autor: Pleban » 17 mar 2006, 12:31

satoshie
A twoje biadolenie i rozdmuchiwanie offtopa co ma wspólnego z dsl'em???
Posiadane łącze: TwójDom
Posiadany modem: Arris TM502b


satoshie
Starszy Użytkownik
Starszy Użytkownik
Posty: 71
Rejestracja: 17 sie 2005, 12:42
Numer GG: 0
Lokalizacja: Gorzów Wlkp.

Nieprzeczytany post autor: satoshie » 17 mar 2006, 12:34

Tyle samo co Twoja wypowiedź


Pleban
Weteran
Weteran
Posty: 1283
Rejestracja: 05 mar 2005, 12:58
Łącze: UPC Fiber Power
Lokalizacja: Warszawa
Kontakt:

Nieprzeczytany post autor: Pleban » 17 mar 2006, 13:06

No i widzisz.
Sam sobie potrafisz odpowiedzieć.
Posiadane łącze: TwójDom
Posiadany modem: Arris TM502b


Yesteg
Donator
Donator
Posty: 216
Rejestracja: 26 lut 2005, 22:53
Numer GG: 0
Lokalizacja: Pabianice

Nieprzeczytany post autor: Yesteg » 17 mar 2006, 14:45

PIOTR5000 pisze:te 6mega co teraz oferują to starcza na maximum 1tydżien
Spoko starczy na caly m-c.

Zablokowany Poprzedni tematNastępny temat

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość