DSL

Tutaj dowiesz się wszystkiego o DSL TP

PIOTR5000
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 26
Rejestracja: 07 lut 2006, 23:44
Numer GG: 0
Lokalizacja: WARSZAWA
Kontakt:

Nieprzeczytany post autor: PIOTR5000 » 17 mar 2006, 16:06

a poco limit dużo się płaci to jeszcze limit żeby dodatkowo okraść klijenta a limit szybko się wyczerpuje jak ktoś zakłada szybki net to wiadomo że do ściongania dużej ilości danych dla tych co nierściongają to wystarczy radiówka za 20pln
WARSZAWA RZĄDŻI

Awatar użytkownika

rhemek
Starszy Użytkownik
Starszy Użytkownik
Posty: 249
Rejestracja: 24 gru 2005, 20:52
Numer GG: 0
Lokalizacja: Warmia
Kontakt:

Nieprzeczytany post autor: rhemek » 17 mar 2006, 16:33

Matkoboska, znowu...

On udaje , i robi sobie z nas zarty (bo musi czytac posty dotyczace swoich wypowiedzi)...
Pomoz w programie seti i przetwarzaniu danych z radioteleskopu Arecibo.
http://setiathome.berkeley.edu/sah_participate.php

Awatar użytkownika

oski111
Starszy Użytkownik
Starszy Użytkownik
Posty: 164
Rejestracja: 14 lut 2006, 23:41
Łącze: Neostrada
Lokalizacja: Zewszond (Sopot:P)
Kontakt:

Nieprzeczytany post autor: oski111 » 17 mar 2006, 17:40

rhemek pisze:Matkoboska, znowu...

On udaje , i robi sobie z nas zarty (bo musi czytac posty dotyczace swoich wypowiedzi)...

Ja już od dawna jestem za teorią, że to jest podpucha - NIE można być TAK głupim Wink


blackangel23
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 10
Rejestracja: 31 sie 2005, 16:37
Numer GG: 0
Lokalizacja: Bielsko-Biała
Kontakt:

Nieprzeczytany post autor: blackangel23 » 17 mar 2006, 17:42

[50*1024^2/(6144/8)]/3600 = 18h 57m 47 sek
Czyli teoretycznie tyle czasu wystarczy, żeby się wypłukać z limitu


AND1
Bywalec
Bywalec
Posty: 461
Rejestracja: 18 sty 2005, 13:31
Łącze: Modem
Numer GG: 0
Lokalizacja: Mazury

Nieprzeczytany post autor: AND1 » 17 mar 2006, 19:00

PIOTR5000 pisze:a poco limit dużo się płaci to jeszcze limit żeby dodatkowo okraść klijenta a limit szybko się wyczerpuje jak ktoś zakłada szybki net to wiadomo że do ściongania dużej ilości danych dla tych co nierściongają to wystarczy radiówka za 20pln

Surprised
Shocked
Obrazek
Obrazek
Posadźcie go na przystanku zaraz przyjedzie pincet dziewięć i dobra jest ^^


Topic author
sebekR
Donator
Donator
Posty: 424
Rejestracja: 15 lut 2005, 22:01
Łącze: Neostrada
Numer GG: 112195
Lokalizacja: CC Ulubione jest
Kontakt:

Nieprzeczytany post autor: sebekR » 17 mar 2006, 19:19

Czy sa na sali moderatorzy ?????????????

[ Dodano: 17 Marzec 2006, 19:22 ]
oski111 pisze:Ja już od dawna jestem za teorią, że to jest podpucha - NIE można być TAK głupim


Chyba jednak mozna.
A czy nie mozna ograniczyc dostepu do forum takim userom ?
CC Muszkieterów


Pleban
Weteran
Weteran
Posty: 1283
Rejestracja: 05 mar 2005, 12:58
Łącze: UPC Fiber Power
Lokalizacja: Warszawa
Kontakt:

Nieprzeczytany post autor: Pleban » 17 mar 2006, 19:27

A co wy się tak uczepiliście pana PIOTR5000???

Może inaczej nie potrafi? Może jest cudzoziemcem? Może jest niedorozwinięty?

Jeżeli się nabija to out. Jeżeli się nie nabija to troszeczkę tolerancji...

PIOTR5000
Przed puszczeniem posta na forum, "sprawdź" go sobie w edytorze tekstów.
Posiadane łącze: TwójDom
Posiadany modem: Arris TM502b


Topic author
sebekR
Donator
Donator
Posty: 424
Rejestracja: 15 lut 2005, 22:01
Łącze: Neostrada
Numer GG: 112195
Lokalizacja: CC Ulubione jest
Kontakt:

Nieprzeczytany post autor: sebekR » 17 mar 2006, 19:31

Pleban, nie sadze ze tak ma, widzialem jego posty nienagannie po polsku.
Wiec przychodzi mi do glowy ze udaje
CC Muszkieterów


arThi
Bywalec
Bywalec
Posty: 594
Rejestracja: 06 lut 2004, 22:55
Numer GG: 0
Lokalizacja: spod lasu

Nieprzeczytany post autor: arThi » 17 mar 2006, 19:33

regilamin pisze:5 e) Zanim wyślesz odpowiedź sprawdź błędy ortograficzne, składnię i interpunkcję


Jest tu taka opcja na forum, mozliwosc dodania osoby do listy ingorowanych, ktora z powodzeniem stosuje to do wyzej omawianego przypadku. Razz


Topic author
sebekR
Donator
Donator
Posty: 424
Rejestracja: 15 lut 2005, 22:01
Łącze: Neostrada
Numer GG: 112195
Lokalizacja: CC Ulubione jest
Kontakt:

Nieprzeczytany post autor: sebekR » 17 mar 2006, 20:20

Tak, ale caly czas bedzie pisal, ktos bedzie komentowal i nie wiadomo bedzie o co chodzi
CC Muszkieterów


raffde
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 4
Rejestracja: 27 gru 2005, 18:37
Numer GG: 0
Lokalizacja: kielce

Nieprzeczytany post autor: raffde » 20 mar 2006, 14:17

Te 15 Mb/s to czysta propaganda.Dzwoniłem dzis na infolinie a pani powiedziała ,że na chwile obecna nie ma mozliwosci technicznych.
Obrazek

Awatar użytkownika

oczo
Donator
Donator
Posty: 65
Rejestracja: 05 mar 2006, 16:00
Łącze: Net24
Lokalizacja: M.G. City WLKP.
Kontakt:

Nieprzeczytany post autor: oczo » 20 mar 2006, 17:07

raffde pisze:Te 15 Mb/s to czysta propaganda.Dzwoniłem dzis na infolinie a pani powiedziała ,że na chwile obecna nie ma mozliwosci technicznych.
Obrazek


Tez tak mi cos smierdzialo, przeciez max. parametry ADSL to 8/1 czyli 8Mbit wsysu i 1Mbit na wyjsciu (tak mi sie wydaje) 15Mbit to juz pod ADSL2 podchodzi...ktos cos wie ??


Carlos
Bywalec
Bywalec
Posty: 369
Rejestracja: 04 kwie 2004, 1:29
Numer GG: 0
Lokalizacja: Warszawa
Kontakt:

Nieprzeczytany post autor: Carlos » 20 mar 2006, 17:49

raffde pisze:Te 15 Mb/s to czysta propaganda.Dzwoniłem dzis na infolinie a pani powiedziała ,że na chwile obecna nie ma mozliwosci technicznych.
Obrazek

Na cala Polske dwa lacza STM4, a reszta STM1 ? dla ponad 1 mln samych ADSL, a gdzie reszta uslug? Chyba ta mapke od Pani z infolinii otrzymales Wink
Obrazek


blackangel23
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 10
Rejestracja: 31 sie 2005, 16:37
Numer GG: 0
Lokalizacja: Bielsko-Biała
Kontakt:

Nieprzeczytany post autor: blackangel23 » 20 mar 2006, 19:31

DSL 15 jest do 800 m od centrali Smile taką informacje dostał qmpel na BL


Krzysiek21
Stały Bywalec
Stały Bywalec
Posty: 732
Rejestracja: 04 kwie 2004, 15:15
Łącze: Neostrada
Lokalizacja: Z domu ;-)

Nieprzeczytany post autor: Krzysiek21 » 20 mar 2006, 20:49

Nie wprowadzajcie zamieszania....
Przeciesz jak byk stoi na tp.pl oferta 8 i 15 mbit.
chyba tak poważna firma by plot nie rozpuszczała...
Zresztą 1 Kwietnia już nie długo,zobaczymy...

Zablokowany Poprzedni tematNastępny temat

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości