Chello SPRINT

Internet w telewizji kablowej UPC Polska

Topic author
dzikusss
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 2
Rejestracja: 08 wrz 2008, 23:47
Numer GG: 0

Chello SPRINT

Nieprzeczytany post autor: dzikusss » 08 wrz 2008, 23:53

Witam Wszystkich.

Chcialbym sie dowiedziec czy podzial chello sprint na 2 komputery (w 1 lokalu) jest w jakikolwiek sposob zablokowany/wykrywalny. Wiem, ze to niezgodne z regulaminem, stad moje pytanie. Do podzialu chcialbym uzyc oczywiscie routera.

Prosze o odpowiedz, pozdrawiam.

Awatar użytkownika

kidman64
Starszy Użytkownik
Starszy Użytkownik
Posty: 104
Rejestracja: 02 lip 2008, 2:13
Łącze: Neostrada
Numer GG: 0
Lokalizacja: krakow

Re: Chello SPRINT

Nieprzeczytany post autor: kidman64 » 09 wrz 2008, 1:20

kolezanka rozdziela 10mbit laczez chello przez router wifi i nie ma z tym problemu
Planet ADE-4400A + Linksys WRT54GL (Tomato)


Topic author
dzikusss
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 2
Rejestracja: 08 wrz 2008, 23:47
Numer GG: 0

Re: Chello SPRINT

Nieprzeczytany post autor: dzikusss » 09 wrz 2008, 1:40

Wiem... tylko w 10mbit jest to zgodne z regulaminem, a moje pytani brzmialo troche inaczej :P Czy 2mb mozna rozdzielic (czy nie jest to zablokowane) i czy jest to wykrywalne, a co za tym idzie w jakis sposob karalne. Prosze o odpowiedzi, z gory dziekuje i pozdrawiam :-)

Awatar użytkownika

przemasisko
Wiarus
Wiarus
Posty: 1793
Rejestracja: 11 lip 2007, 14:41
Łącze: Neostrada Fiber
Numer GG: 0

Re: Chello SPRINT

Nieprzeczytany post autor: przemasisko » 09 wrz 2008, 19:27

jeśli nikt nie [wulg.]... to zero szans na wykrycie... także spokojnie możesz dzielić neta czy to 1 Mbit/s, 2 Mbit/s czy 10 Mbit/s... A regulamin schować do szafy :)
Obrazek
D-Link DSL-G604T + RouterTech Firmware v2.9

Zablokowany Poprzedni tematNastępny temat

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość