chello i vuze

Internet w telewizji kablowej UPC Polska

Topic author
masin
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 22
Rejestracja: 01 paź 2004, 12:04
Łącze: Neostrada
Numer GG: 2136361
Lokalizacja: Sosnowiec
Kontakt:

chello i vuze

Nieprzeczytany post autor: masin » 31 sty 2009, 18:33

witando
ktos z obecnych tutaj ma problem z odpaleniem witryny vuze ? dzisiaj sprawdzilem i z neozdrady dziala idealnie
a chello - lipa ...
Obrazek


Batura
Wiarus
Wiarus
Posty: 1862
Rejestracja: 27 sty 2008, 12:27
Łącze: DSL TP
Numer GG: 0
Kontakt:

Re: chello i vuze

Nieprzeczytany post autor: Batura » 31 sty 2009, 18:50

masin pisze:witando
ktos z obecnych tutaj ma problem z odpaleniem witryny vuze ? dzisiaj sprawdzilem i z neozdrady dziala idealnie
a chello - lipa ...

Rozmawiamy o vuze.com?
Pingować pinguje a nie wyświetla. Po IP tez.
http://zboj.lamignat.prv.pl
Klient po przepięciu modemu do innego USB stwierdził:
Włączył mi się teraz prokreator znajdowania nowego sprzętu.

Awatar użytkownika

przemasisko
Wiarus
Wiarus
Posty: 1793
Rejestracja: 11 lip 2007, 14:41
Łącze: Neostrada Fiber
Numer GG: 0

Re: chello i vuze

Nieprzeczytany post autor: przemasisko » 31 sty 2009, 19:33

Obrazek
D-Link DSL-G604T + RouterTech Firmware v2.9


Topic author
masin
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 22
Rejestracja: 01 paź 2004, 12:04
Łącze: Neostrada
Numer GG: 2136361
Lokalizacja: Sosnowiec
Kontakt:

Re: chello i vuze

Nieprzeczytany post autor: masin » 31 sty 2009, 21:56

nie dziala i tyle ...
Obrazek


Topic author
masin
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 22
Rejestracja: 01 paź 2004, 12:04
Łącze: Neostrada
Numer GG: 2136361
Lokalizacja: Sosnowiec
Kontakt:

Re: chello i vuze

Nieprzeczytany post autor: masin » 31 sty 2009, 21:59

przez proxy dziala wiec blokuja
to jest podstawa do reklamacji ?

http://www.zend2.com/browse.php?u=Oi8vd ... 3D%3D&b=13
Obrazek


Batura
Wiarus
Wiarus
Posty: 1862
Rejestracja: 27 sty 2008, 12:27
Łącze: DSL TP
Numer GG: 0
Kontakt:

Re: chello i vuze

Nieprzeczytany post autor: Batura » 31 sty 2009, 22:13

He 4 miesiące o Chello nikt nie pisał! MOze problem z DNSami jest? Wpisz tepsiane.
http://zboj.lamignat.prv.pl
Klient po przepięciu modemu do innego USB stwierdził:
Włączył mi się teraz prokreator znajdowania nowego sprzętu.

Awatar użytkownika

* wal_wd_bumelanci
Weteran
Weteran
Posty: 1098
Rejestracja: 23 lut 2008, 13:45
Numer GG: 0

Re: chello i vuze

Nieprzeczytany post autor: * wal_wd_bumelanci » 01 lut 2009, 9:49

U mnie śmiga. Spróbuj odświeżyć IP.
Obrazek
ObrazekObrazek


Topic author
masin
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 22
Rejestracja: 01 paź 2004, 12:04
Łącze: Neostrada
Numer GG: 2136361
Lokalizacja: Sosnowiec
Kontakt:

Re: chello i vuze

Nieprzeczytany post autor: masin » 01 lut 2009, 10:57

teraz dziala ... :shock:
Obrazek

Zablokowany Poprzedni tematNastępny temat

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości