Czy można wygrać z Netią?

Czyli o internecie w Polsce i na świecie oraz u pozostałych operatorach
Awatar użytkownika

best-boy
Administrator
Administrator
Posty: 4999
Rejestracja: 22 maja 2010, 20:21
Łącze: Neostrada
Numer GG: 0
Lokalizacja: LUBANJLG/PE3

Re: Czy można wygrać z Netią?

Nieprzeczytany post autor: best-boy » 23 lip 2012, 0:27

Terra-Nova pisze:Gdyby chociaz mieli jakis dział pracy chronionej dla osób z upośledzeniem umysłowym...


Jesteś idiotą naciśnij 1 , dziecko zjadło router naciśnij 2 , nie wiesz czego chcesz naciśnij 3 , chcesz rozmawiać z kimś kompetentnym ..bip bip bip koniec połączenia.
http://www.speedtest.net/my-result/3432356442
Oddam w dobre ręce skrypty do routerów z softem BILION i jego wszystkie klony.


Topic author
Terra-Nova
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 43
Rejestracja: 21 lip 2012, 23:27
Numer GG: 0

Re: Czy można wygrać z Netią?

Nieprzeczytany post autor: Terra-Nova » 23 lip 2012, 7:41

W piwnicy znalazłam puszkę Netii!

Awatar użytkownika

best-boy
Administrator
Administrator
Posty: 4999
Rejestracja: 22 maja 2010, 20:21
Łącze: Neostrada
Numer GG: 0
Lokalizacja: LUBANJLG/PE3

Re: Czy można wygrać z Netią?

Nieprzeczytany post autor: best-boy » 23 lip 2012, 8:04

No to jednak Netia :P

Trzeba męczyć że dynksa nie wysłali ;)
http://www.speedtest.net/my-result/3432356442
Oddam w dobre ręce skrypty do routerów z softem BILION i jego wszystkie klony.


Topic author
Terra-Nova
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 43
Rejestracja: 21 lip 2012, 23:27
Numer GG: 0

Re: Czy można wygrać z Netią?

Nieprzeczytany post autor: Terra-Nova » 23 lip 2012, 8:48

Przed chwilą dzwoniłam na infolinię i dowiedziałam sie, że dziś jakaś Mila Pani do mnie oddzwoni!!! Wracamy do puntu wyjścia! Szkoda, że Bareja już nie żyje...

Awatar użytkownika

Vieslav
Moderator
Moderator
Posty: 966
Rejestracja: 28 lip 2006, 12:30
Łącze: Modem
Numer GG: 0
Lokalizacja: 0-81

Re: Czy można wygrać z Netią?

Nieprzeczytany post autor: Vieslav » 23 lip 2012, 9:14

Majątek stracisz na telefony. Dzwoń ze skypa, ich login: infonetia. Pani nie oddzwoni, przynajmniej ja nigdy nie doświadczyłem takiego zaszczytu. Może dla konsultantki technicolor to netia player? :lol:
Obrazek

Awatar użytkownika

best-boy
Administrator
Administrator
Posty: 4999
Rejestracja: 22 maja 2010, 20:21
Łącze: Neostrada
Numer GG: 0
Lokalizacja: LUBANJLG/PE3

Re: Czy można wygrać z Netią?

Nieprzeczytany post autor: best-boy » 23 lip 2012, 9:30

Vieslav pisze:Majątek stracisz na telefony. Dzwoń ze skypa, ich login: infonetia. Pani nie oddzwoni, przynajmniej ja nigdy nie doświadczyłem takiego zaszczytu. Może dla konsultantki technicolor to netia player? :lol:


Do mnie netia zadzwoniła DWA RAZY :d , ale 20 dni im suszyłem o włączenie blokady połączeń anonimowych , 18 dnia to już sarkazm przemawiał przeze mnie , może wyczuli że następny krok to reply do UKE ;) a mieli by ciepło, miałem wszystkie numery zgłoszeń i nazwiska :D (nauka w las nie idzie).
http://www.speedtest.net/my-result/3432356442
Oddam w dobre ręce skrypty do routerów z softem BILION i jego wszystkie klony.


mkkot
Bywalec
Bywalec
Posty: 498
Rejestracja: 26 cze 2007, 16:59
Łącze: Net24
Numer GG: 0
Kontakt:

Re: Czy można wygrać z Netią?

Nieprzeczytany post autor: mkkot » 23 lip 2012, 11:28

*15# z klawiatury i masz włączone :)

Awatar użytkownika

best-boy
Administrator
Administrator
Posty: 4999
Rejestracja: 22 maja 2010, 20:21
Łącze: Neostrada
Numer GG: 0
Lokalizacja: LUBANJLG/PE3

Re: Czy można wygrać z Netią?

Nieprzeczytany post autor: best-boy » 23 lip 2012, 11:42

mkkot pisze:*15# z klawiatury i masz włączone :)


"usługa nie może być aktywowana."

Oczywiście teraz działa ;)

Nosz [wulg.] jaja żywne

Drogi Kliencie,

Twoja opinia jest dla nas bardzo ważna. Już teraz możesz mieć wpływ na jakość obsługi Klienta podczas kontaktu z Netią.
Wypełnij krótką ankietę i podziel się z nami swoimi spostrzeżeniami.

Ankieta dotyczy kontaktu z konsultantem Netii:

imię i nazwisko konsultanta: xxxxxx

data kontaktu: 2012-07-20 11:07:27

forma kontaktu: Telefon

Aby wypełnić ankietę kliknij tutaj ->ANKIETA


:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
http://www.speedtest.net/my-result/3432356442
Oddam w dobre ręce skrypty do routerów z softem BILION i jego wszystkie klony.


Topic author
Terra-Nova
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 43
Rejestracja: 21 lip 2012, 23:27
Numer GG: 0

Re: Czy można wygrać z Netią?

Nieprzeczytany post autor: Terra-Nova » 23 lip 2012, 11:47

Ja też spisuję nazwiska! Gdy dzwonie na infolinę, to prosze o powtórzenie, bo muszę zanotować :-) Podałam je w skardze do UKE!

Pańcia z Netii zadzwoniła z przeprosinami! Potwierdziła, że do zaistniałej sytuacji doszło z winy Netii! W ramach umowy, którą zawarłam, powinnam otrzymać Netia Spot i Netia Player. Technicolor został dostarczony w wyniku błędnie wystawionego zlecenia. Internet dezaktywowano, gdyż usługa została błędnie wprowadzona. Dekoder zostanie podłączony przez technika.

Na szczęcie już przywrócono mi dostęp do internetu! Mam nadzieję, że Netia Player dostarczą przed Bożym Narodzeniem!

Awatar użytkownika

best-boy
Administrator
Administrator
Posty: 4999
Rejestracja: 22 maja 2010, 20:21
Łącze: Neostrada
Numer GG: 0
Lokalizacja: LUBANJLG/PE3

Re: Czy można wygrać z Netią?

Nieprzeczytany post autor: best-boy » 23 lip 2012, 11:54

Jak nie dostaniesz przed świętami to nie będzie Kewina Obrazek na szczęście polacy już się postarali o polską edycję Kewina i zostawiają dzieci na lotnisku ;)
http://www.speedtest.net/my-result/3432356442
Oddam w dobre ręce skrypty do routerów z softem BILION i jego wszystkie klony.


Topic author
Terra-Nova
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 43
Rejestracja: 21 lip 2012, 23:27
Numer GG: 0

Re: Czy można wygrać z Netią?

Nieprzeczytany post autor: Terra-Nova » 23 lip 2012, 12:02

Nie będzie Kevina? To straszne! Jak mozna świętowac bez Kevina...i bez coca coli???? Czy Macdonald organizuje jakies wieczory wigilijne? Np z MacSzopką i MacKutią ;-)

Awatar użytkownika

best-boy
Administrator
Administrator
Posty: 4999
Rejestracja: 22 maja 2010, 20:21
Łącze: Neostrada
Numer GG: 0
Lokalizacja: LUBANJLG/PE3

Re: Czy można wygrać z Netią?

Nieprzeczytany post autor: best-boy » 23 lip 2012, 12:07

Terra-Nova pisze:Nie będzie Kevina? To straszne! Jak mozna świętowac bez Kevina...i bez coca coli???? Czy Macdonald organizuje jakies wieczory wigilijne? Np z MacSzopką i MacKutią ;-)


Skoro organizują urodziny to pewnie da się załatwić i święta i stypę (z czarnym klownem) . Klient nasz pan.
http://www.speedtest.net/my-result/3432356442
Oddam w dobre ręce skrypty do routerów z softem BILION i jego wszystkie klony.

Awatar użytkownika

Vieslav
Moderator
Moderator
Posty: 966
Rejestracja: 28 lip 2006, 12:30
Łącze: Modem
Numer GG: 0
Lokalizacja: 0-81

Re: Czy można wygrać z Netią?

Nieprzeczytany post autor: Vieslav » 23 lip 2012, 12:25

Weź sobie teraz wypełnij zamówienie przez internet i przynajmniej będziesz miała pewność, że nikt niczego błędnie nie wprowadzi.
Obrazek

Awatar użytkownika

best-boy
Administrator
Administrator
Posty: 4999
Rejestracja: 22 maja 2010, 20:21
Łącze: Neostrada
Numer GG: 0
Lokalizacja: LUBANJLG/PE3

Re: Czy można wygrać z Netią?

Nieprzeczytany post autor: best-boy » 23 lip 2012, 12:32

Vieslav pisze:Weź sobie teraz wypełnij zamówienie przez internet i przynajmniej będziesz miała pewność, że nikt niczego błędnie nie wprowadzi.


Ja On-Line CLIR-a załatwiałem, i pisanie jak krowie na rowie nie pomogło ;)
Usterkę też zgłaszałem , dostałem odpowiedź "że jest w trakcie badania" a nikt się nie pojawił , badanie polegało na telefonie od konsultanta " i co już nie trzeszczy ? " nie q'rwa akurat nie trzeszczy..... :D PARODIA i tak oto zgłoszenie zostało zamknięte ;) Następnym razem przygotuje sobie trzeszczącego cukierka ;) trzeba jak z idiotami .
http://www.speedtest.net/my-result/3432356442
Oddam w dobre ręce skrypty do routerów z softem BILION i jego wszystkie klony.


VanHelsing
Wiarus
Wiarus
Posty: 2038
Rejestracja: 19 lut 2006, 14:56
Łącze: Neostrada Fiber
Numer GG: 0

Re: Czy można wygrać z Netią?

Nieprzeczytany post autor: VanHelsing » 23 lip 2012, 12:37

@Vieslav
Zamawianie przez WWW niestety nie chroni przed błędami.
Potem oddzwania konsultant i i tak wklepuje swoje, pomijając wszelkie dyspozycje, które były na formularzu WWW i trzeba później reklamacjami to poprawiać ;)
Netia - już więcej s[wulg.]ć się nie da

Zablokowany Poprzedni tematNastępny temat

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość