>> Strefy dostępu Multimo <<

Tablica o Multimo wprowadzonym przez GTS Energis

giecik
Moderator
Moderator
Posty: 2134
Rejestracja: 05 sie 2004, 9:59
Lokalizacja: Pisz

Nieprzeczytany post autor: giecik » 26 lut 2007, 6:57

czarek09 pisze:ciekawe od czego to zależy...


Może od tego, że moja rezygnacja 5 lutego była już w systemie TP
Posiadane łącze: IT-Gemini 50 Mbit (lokalny)
Posiadany router: Asus RT-AC68U (tomato)
Obrazek


lucasmadi
Starszy Użytkownik
Starszy Użytkownik
Posty: 92
Rejestracja: 26 lut 2007, 7:32
Łącze: Multimo
Numer GG: 5489349
Lokalizacja: Wieliczka [012]

Nieprzeczytany post autor: lucasmadi » 26 lut 2007, 7:34

A gdzie sprawdzic w panelu to o czym wy mowicie.. ze w realizacji jest... umowe otrzymalem 12 lutego.. wtedy tez zrezygnowalem z neo.. do tej pory nikt sie nie odzywal z multimo..

Awatar użytkownika

Monos22
Starszy Użytkownik
Starszy Użytkownik
Posty: 75
Rejestracja: 23 lut 2007, 23:28
Łącze: Neostrada
Lokalizacja: Swietochlowice
Kontakt:

Nieprzeczytany post autor: Monos22 » 26 lut 2007, 7:50

w panelu wejdz po lewej stronie masz stan zamowien i zlecen i tam sprawdz co i jak.
Monos/Human/Warrior/Burning Legion EU
-=Lunatic Asylum=-
http://wow.allakhazam.com/profile.html?75440


lucasmadi
Starszy Użytkownik
Starszy Użytkownik
Posty: 92
Rejestracja: 26 lut 2007, 7:32
Łącze: Multimo
Numer GG: 5489349
Lokalizacja: Wieliczka [012]

Nieprzeczytany post autor: lucasmadi » 26 lut 2007, 17:14

Monos22 pisze:w panelu wejdz po lewej stronie masz stan zamowien i zlecen i tam sprawdz co i jak.


Na panel.neostrada.pl ?? bo nie mam czegos takiego..


Swidru
Starszy Użytkownik
Starszy Użytkownik
Posty: 79
Rejestracja: 19 sty 2005, 0:02
Łącze: Net24
Lokalizacja: 012, Małopolskie, Niepołomice
Kontakt:

Nieprzeczytany post autor: Swidru » 26 lut 2007, 20:23

Moje aktualne łącze radiowe
Obrazek
Linksys WRT54GL [Tomato] + La Fonera WiFi


pawtar
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 1
Rejestracja: 01 mar 2007, 10:45

Re: >> Strefy dostępu Multimo <<

Nieprzeczytany post autor: pawtar » 01 mar 2007, 10:56

vasil7 pisze:Właśnie rozmawialem z bardzo miłą panią Wink na infolini i mam wrażenie że bardzo dobrze poinformowaną, o tym jaki jest przybliżony czas przyłączania kolejnych stref.


Niestety z przykroscią stwierdzam że oni nic nie wiedza dokładnie.
Dzis kazano mi zadzwonic aby złożyć papiery na internet w strefie 014 i właśnie jedna z tych miłych pań mi powiedziała ze dopiero końcem marca moge dzwonic i pytać - leko "zdenerwowany" że mozę koncem grudnia zadzwonie dla pewności.

Dostałem odpowiedź ze to nie od nich zależe tylko abym dzwonił do TP i tam sie dowiem dlaczego jest jeszcze nie dostepne - PARANOJA!!!


daneq
Starszy Użytkownik
Starszy Użytkownik
Posty: 280
Rejestracja: 18 paź 2006, 14:28
Łącze: Net24
Lokalizacja: 014

Nieprzeczytany post autor: daneq » 01 mar 2007, 11:06

również jestem z 0-14. wczoraj też dzwoniłem i taka sama odpowiedź.

dziś widzę, że na stronce multimo.pl zmienili tylko nazwy miesięcy, tj. dostępna pod koniec marca..
strefa 0-14
od 2007r.
obecnie 20 MB
Obrazek

Awatar użytkownika

multimek
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 31
Rejestracja: 21 lut 2007, 22:35
Numer GG: 0
Lokalizacja: zza krzaka

Nieprzeczytany post autor: multimek » 01 mar 2007, 12:06

daneq pisze:na stronce multimo.pl zmienili tylko nazwy miesięcy

To tam na serio niezły bajzel się robi. Myślałem, że to wszystko dobrze się układa po tym jak na początku lutego(?) przyłączyli do już "działających" kilka stref które miały być dołączone w późniejszym terminie. Zresztą najbardziej mnie drażni brak konkretnych komunikatów prasowych. Czegoś co by pozwoliło oczekującym w nieskończoność klientom mieć nadzieję, że dobrze wybrali. Ja taką nadzieję już straciłem.
Obrazek


januszxp
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 36
Rejestracja: 07 wrz 2006, 19:17
Numer GG: 0

Nieprzeczytany post autor: januszxp » 01 mar 2007, 14:04

multimek pisze:
daneq pisze:na stronce multimo.pl zmienili tylko nazwy miesięcy
[

To tam na serio niezły bajzel się robi. Myślałem, że to wszystko dobrze się układa po tym jak na początku lutego(?) przyłączyli do już "działających" kilka stref które miały być dołączone w późniejszym terminie. Zresztą najbardziej mnie drażni brak konkretnych komunikatów prasowych. Czegoś co by pozwoliło oczekującym w nieskończoność klientom mieć nadzieję, że dobrze wybrali. Ja taką nadzieję już straciłem.[/quote][


Dokładnie. Dziś chciałem zamówić multimo który miał być dostępny na koniec lutego, dziś patrzę i dopiero pod koniec marca. Wychodzi na to że wracam do TP. Szkoda Sad

Zablokowany Poprzedni tematNastępny temat

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 3 gości