Działanie

Tablica o Multimo wprowadzonym przez GTS Energis

Topic author
kamyk06
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 22
Rejestracja: 05 lut 2007, 22:12

Działanie

Nieprzeczytany post autor: kamyk06 » 05 lut 2007, 22:17

Witam

Ciekawi mnie jak długo czekacie badz czekaliście na podłączenie??

Jesli jesteście juz szczęśliwymi posiadaczami MULTIMO podzielcie jak dziala jakie sa pingi, transfery!!

Ja czekam na umowe !!!


kapitano
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 45
Rejestracja: 06 sty 2005, 21:39
Numer GG: 0
Lokalizacja: Ciechanów
Kontakt:

Nieprzeczytany post autor: kapitano » 05 lut 2007, 22:25

zamówiłem w środę, przy zamówieniu konsultantka powiedziała, że umowa dojdzie najwcześniej na początku tego tygodnia


Adek
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 36
Rejestracja: 20 sie 2004, 20:22
Numer GG: 0
Lokalizacja: J.G./Piaseczno

Re: Działanie

Nieprzeczytany post autor: Adek » 06 lut 2007, 18:11

kamyk06 pisze:Witam
Ciekawi mnie jak długo czekacie badz czekaliście na podłączenie??
Jesli jesteście juz szczęśliwymi posiadaczami MULTIMO podzielcie jak dziala jakie sa pingi, transfery!!
Ja czekam na umowe !!!

Nikt jescze nie otrzymał umowy do podpisania, więc nie ma mowy o tym, że ktoś już z tego korzysta.


POSTMAN
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 36
Rejestracja: 02 lis 2004, 18:02
Łącze: Net24
Lokalizacja: Z kątowni (89)

Nieprzeczytany post autor: POSTMAN » 14 lut 2007, 14:55

Ja właśnie otrzymałem dziś umowe do podpisania. Wyglada ok. Wczoraj złożyłem rezygnacje z neo i czekam az mnie odłączą. Jutro odsyłam umowe i sie zobaczy. zastanawia mnie tylko jedno. Na u mowie nie ma żadnego loginu i hasła tak jak jest to w neostradzie. Hmm może dośla poźniej?


mcwojtek
Starszy Użytkownik
Starszy Użytkownik
Posty: 71
Rejestracja: 13 lut 2007, 15:49
Łącze: Net24
Kontakt:

Nieprzeczytany post autor: mcwojtek » 14 lut 2007, 19:00

wysla na maila - wystarczy powiedziec na ich infolinii
JKM*JKM*JKM* http://korwin-mikke.blog.onet.pl/ JKM*JKM*JKM*


czarek09
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 9
Rejestracja: 11 lut 2007, 13:45

Nieprzeczytany post autor: czarek09 » 14 lut 2007, 19:59

mcwojtek pisze:wysla na maila - wystarczy powiedziec na ich infolinii


hmm... jak dzwoniłem na partyline to koleś (ale fakt niekumaty był, a w tonie jego głosu było słychać "wygodna kanapa i zimne piwo to wszystko czego mi teraz potrzeba") powiedział że nie ma on możliwości edycji danych i nie mogłem podać swojego maila, a gdy zamawiałem multimo to koleś się nie upomniał o adres, a ja wtedy nie wiedziałem że można podać Confused trudno trzeba będzie poczekać...

Zablokowany Poprzedni tematNastępny temat

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość