Zmiana prędkości-proszę o pomoc

Tablica o Multimo wprowadzonym przez GTS Energis

Topic author
GoodEvil
Starszy Użytkownik
Starszy Użytkownik
Posty: 63
Rejestracja: 03 mar 2007, 12:21

Zmiana prędkości-proszę o pomoc

Nieprzeczytany post autor: GoodEvil » 06 maja 2010, 14:38

Witam,

Obecnie korzystam z 2 mb a poprosiłem o zmianę na 6 mb. Proszę o informacje czy są możliwości na zmianę prędkości łącza.

DSL Status: Up
DSL Modulation Mode: GDMT
DSL Path Mode: FAST
Downstream Rate: 2496 Kbps
Upstream Rate: 320 Kbps
Downstream Margin: 31 db
Upstream Margin: 29 db
Downstream Line Attenuation: 18
Upstream Line Attenuation: 8
Downstream Transmit Power: 0
Upstream Transmit Power: 0

Z góry dziękuję za pomoc.

Pozdrawiam serdecznie !


Vibovit
Bywalec
Bywalec
Posty: 496
Rejestracja: 26 lis 2005, 3:44
Łącze: Net24
Numer GG: 0
Lokalizacja: Łódź

Re: Zmiana prędkości-proszę o pomoc

Nieprzeczytany post autor: Vibovit » 06 maja 2010, 16:06

GoodEvil pisze:Witam,

Obecnie korzystam z 2 mb a poprosiłem o zmianę na 6 mb. Proszę o informacje czy są możliwości na zmianę prędkości łącza.

DSL Status: Up
DSL Modulation Mode: GDMT
DSL Path Mode: FAST
Downstream Rate: 2496 Kbps
Upstream Rate: 320 Kbps
Downstream Margin: 31 db
Upstream Margin: 29 db
Downstream Line Attenuation: 18
Upstream Line Attenuation: 8
Downstream Transmit Power: 0
Upstream Transmit Power: 0

Z góry dziękuję za pomoc.

Pozdrawiam serdecznie !


Powinno działać dobrze na takich parametrach, można się pokusić o fast nawet.
Obrazek >> :)) Obrazek
Zmiana z netii na multimo zakończona pomyślnie :P


-=pUnIsHeR=-
Starszy Użytkownik
Starszy Użytkownik
Posty: 251
Rejestracja: 23 mar 2007, 0:01

Re: Zmiana prędkości-proszę o pomoc

Nieprzeczytany post autor: -=pUnIsHeR=- » 06 maja 2010, 20:45

przeciez ma tryb FAST
Obrazek


kuba_b
Wiarus
Wiarus
Posty: 2045
Rejestracja: 24 cze 2009, 0:37
Łącze: Neostrada Fiber
Lokalizacja: 0 42

Re: Zmiana prędkości-proszę o pomoc

Nieprzeczytany post autor: kuba_b » 06 maja 2010, 20:49

Teraz ma fast, ale po zmianie już może go nie mieć, a kolega napisał już o tym trybie po zmianie prędkości.
Obrazek


Topic author
GoodEvil
Starszy Użytkownik
Starszy Użytkownik
Posty: 63
Rejestracja: 03 mar 2007, 12:21

Re: Zmiana prędkości-proszę o pomoc

Nieprzeczytany post autor: GoodEvil » 06 maja 2010, 21:09

Dziękuję za pomoc.

Nie ukrywam że obawiam się tego że telekomunikacja coś wymyśli ażeby nie zwiększyć prędkości łącza.

Pozdrawiam serdecznie !


-=pUnIsHeR=-
Starszy Użytkownik
Starszy Użytkownik
Posty: 251
Rejestracja: 23 mar 2007, 0:01

Re: Zmiana prędkości-proszę o pomoc

Nieprzeczytany post autor: -=pUnIsHeR=- » 06 maja 2010, 23:48

mało tego, pogorszą Ci to co masz teraz. tak właśnie się stało u mnie.
Obrazek

Awatar użytkownika

papux
Bywalec
Bywalec
Posty: 420
Rejestracja: 04 maja 2009, 23:35
Łącze: Net24
Numer GG: 0
Lokalizacja: Wielkopolska\062

Re: Zmiana prędkości-proszę o pomoc

Nieprzeczytany post autor: papux » 07 maja 2010, 11:40

6mb pójdzie bez problemu.
Jak centrala może pracować w ADSL2+ to przeplot przy tych parametrach będzie nieodczuwalny.
Bardzo niskie tłumienie i bardzo dobry parametr SNR.
Obrazek

Zablokowany Poprzedni tematNastępny temat

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość