Można już przejść z WLR do WLR Multimo

Tablica o Multimo wprowadzonym przez GTS Energis
Awatar użytkownika

Topic author
RaV
Wiarus
Wiarus
Posty: 2183
Rejestracja: 02 gru 2005, 19:57
Łącze: Net24
Numer GG: 0
Lokalizacja: 89 - Szczytno
Kontakt:

Można już przejść z WLR do WLR Multimo

Nieprzeczytany post autor: RaV » 21 paź 2010, 16:00

W Multimo już od zeszłego tygodnia stało się możliwe przejście do nich z telefonem od innego alternatywnego operatora telefonii stacjonarnej. Nie trzeba już jak było to wcześniej najpierw wracać do TP z telefonem żeby móc zmienić operatora WLR na Multimo. W związku z tym możecie spodziewać się telefonów od Multimo w sprawie przejścia do nich z telefonem. Jako ciekawostkę mogę dodać, że zajmuje się tym odrębny dział w BOKu, więc Ci od telefonu nie udzielą wam żadnej informacji na temat usługi Internetowej.
Wypasione routery ADSL z chipsetem Broadcom na pokładzie oraz softem DGTeam na sprzedaż:
Obrazek


madwolf
Starszy Użytkownik
Starszy Użytkownik
Posty: 238
Rejestracja: 03 sty 2008, 18:35
Łącze: Net24
Numer GG: 0

Re: Można już przejść z WLR do WLR Multimo

Nieprzeczytany post autor: madwolf » 21 paź 2010, 16:45

Dostałem taki telefon już we wtorek :-) Abonament 36zł a w nim 60 minut. Aktualnie jestem z telefonem w netii na jakimś starym abonamencie bez minut, więc może nawet przejdę...

Awatar użytkownika

g83
Bywalec
Bywalec
Posty: 416
Rejestracja: 03 sty 2007, 21:28
Łącze: Net24
Numer GG: 0
Lokalizacja: Krk

Re: Można już przejść z WLR do WLR Multimo

Nieprzeczytany post autor: g83 » 21 paź 2010, 16:47

Jeśli nie będzie żadnych zniżek za Internet + Telefon to niech się wypchają. W Orange za 35 zł będę miał 75 min (150 przy umowie na 3 lata) i w cenie jest już prezentacja numeru gdzie u innych kosztuje to 3,6 zł więc realnie abonament wychodzi 31,4 zł.

Awatar użytkownika

papux
Bywalec
Bywalec
Posty: 420
Rejestracja: 04 maja 2009, 23:35
Łącze: Net24
Numer GG: 0
Lokalizacja: Wielkopolska\062

Re: Można już przejść z WLR do WLR Multimo

Nieprzeczytany post autor: papux » 21 paź 2010, 17:08

A ja mam telefon w multimo już 2 miesiąc i jest ok.
Obrazek


VanHelsing
Wiarus
Wiarus
Posty: 2038
Rejestracja: 19 lut 2006, 14:56
Łącze: Neostrada Fiber
Numer GG: 0

Re: Można już przejść z WLR do WLR Multimo

Nieprzeczytany post autor: VanHelsing » 21 paź 2010, 17:25

Ciekawe kiedy reszta opów wlr i voip ruszy coś w tym temacie.
Netia - już więcej s[wulg.]ć się nie da


Duris
Starszy Użytkownik
Starszy Użytkownik
Posty: 60
Rejestracja: 01 lis 2009, 8:12
Łącze: Net24
Numer GG: 0

Re: Można już przejść z WLR do WLR Multimo

Nieprzeczytany post autor: Duris » 21 paź 2010, 17:53

Moja siostra dzisiaj zlecila przeniesienie numeru z TPSA do Multimo. Teraz placila 42,70, bedzie 28,06 wiec w skali roku 175zł w kieszeni zostaje. A ja za polecenie skasuje 100 :) Wiec jest git. W maju powie papa DSLowi z TPSA i fru do Multimo.
Obrazek


barteks2
Bywalec
Bywalec
Posty: 389
Rejestracja: 13 kwie 2008, 2:14
Łącze: Net24
Lokalizacja: [68]

Re: Można już przejść z WLR do WLR Multimo

Nieprzeczytany post autor: barteks2 » 21 paź 2010, 21:07

Ja teraz płacę 28,06 w TPSA :P
Obrazek

Zablokowany Poprzedni tematNastępny temat

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość