Hosting Multimo

Tablica o Multimo wprowadzonym przez GTS Energis
Awatar użytkownika

RaV
Wiarus
Wiarus
Posty: 2183
Rejestracja: 02 gru 2005, 19:57
Łącze: Net24
Numer GG: 0
Lokalizacja: 89 - Szczytno
Kontakt:

Re: Hosting Multimo

Nieprzeczytany post autor: RaV » 23 sty 2012, 20:45

ziggy pisze:Działa wam skrzynka mailowa? Bo nie mogę się w żaden sposób na nią wbić po wpisaniu loginu i hasła. Szczegół, że certyfikaty już dawno wygasły.
U mnie to samo. Do tego są problemy z phpMyAdmin, ma jakby ograniczoną funkcjonalność. Może dlatego, że nie był aktualizowany od 5 lat.
Hosting w multimo zaczyna powoli umierać śmiercią naturalną. Pewnie niedługo będzie nadawał się tylko do przechowywania plików. :(
Wypasione routery ADSL z chipsetem Broadcom na pokładzie oraz softem DGTeam na sprzedaż:
Obrazek


mkkot
Bywalec
Bywalec
Posty: 498
Rejestracja: 26 cze 2007, 16:59
Łącze: Net24
Numer GG: 0
Kontakt:

Re: Hosting Multimo

Nieprzeczytany post autor: mkkot » 26 lut 2012, 13:35

Hosting u mnie nie działa.


mkkot
Bywalec
Bywalec
Posty: 498
Rejestracja: 26 cze 2007, 16:59
Łącze: Net24
Numer GG: 0
Kontakt:

Re: Hosting Multimo

Nieprzeczytany post autor: mkkot » 26 lut 2012, 14:12

"Szanowny Panie,
Zgłoszenie zostało przekazane do Działu Zarządzania Usługami Hostingowymi."

Zablokowany Poprzedni tematNastępny temat

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości