Hosting nie działa

Tablica o Multimo wprowadzonym przez GTS Energis
Awatar użytkownika

RaV
Wiarus
Wiarus
Posty: 2183
Rejestracja: 02 gru 2005, 19:57
Łącze: Net24
Numer GG: 0
Lokalizacja: 89 - Szczytno
Kontakt:

Re: Hosting nie działa

Nieprzeczytany post autor: RaV » 09 sie 2012, 19:11

No, ale teraz już działa! Ciekawe na jak długo? :P
Wypasione routery ADSL z chipsetem Broadcom na pokładzie oraz softem DGTeam na sprzedaż:
Obrazek


Topic author
mkkot
Bywalec
Bywalec
Posty: 498
Rejestracja: 26 cze 2007, 16:59
Łącze: Net24
Numer GG: 0
Kontakt:

Re: Hosting nie działa

Nieprzeczytany post autor: mkkot » 10 sie 2012, 13:43

Zmienili multimo.pl na starą wersję. Heh, widać hosting ważniejszy od nowej strony, dobrze! ;]

Awatar użytkownika

RaV
Wiarus
Wiarus
Posty: 2183
Rejestracja: 02 gru 2005, 19:57
Łącze: Net24
Numer GG: 0
Lokalizacja: 89 - Szczytno
Kontakt:

Re: Hosting nie działa

Nieprzeczytany post autor: RaV » 13 sie 2012, 0:13

I znowu "nie można nawiązać połączenia z serwerem..." -_-'
Wypasione routery ADSL z chipsetem Broadcom na pokładzie oraz softem DGTeam na sprzedaż:
Obrazek


Topic author
mkkot
Bywalec
Bywalec
Posty: 498
Rejestracja: 26 cze 2007, 16:59
Łącze: Net24
Numer GG: 0
Kontakt:

Re: Hosting nie działa

Nieprzeczytany post autor: mkkot » 27 sie 2012, 22:53

Rav, dzwonię wczoraj na tę ich infolinię. Techników nie ma, ale wg naszych informacji powinno działać". No to kurde dziwne, bo od tygodnia nie działa. Napisałem dziś na pomoc@multimo.pl, odpowiedź: "Informuję, że zlecenie sprawdzenia działania usługi zostało przekazane do GTS POLAND celem weryfikacji/naprawy." I zgadnij co, sprawdziłem właśnie, działa.

Awatar użytkownika

RaV
Wiarus
Wiarus
Posty: 2183
Rejestracja: 02 gru 2005, 19:57
Łącze: Net24
Numer GG: 0
Lokalizacja: 89 - Szczytno
Kontakt:

Re: Hosting nie działa

Nieprzeczytany post autor: RaV » 02 wrz 2012, 0:07

Dzięki za to, że zająłeś się tą sprawą! :D
Wypasione routery ADSL z chipsetem Broadcom na pokładzie oraz softem DGTeam na sprzedaż:
Obrazek


Topic author
mkkot
Bywalec
Bywalec
Posty: 498
Rejestracja: 26 cze 2007, 16:59
Łącze: Net24
Numer GG: 0
Kontakt:

Re: Hosting nie działa

Nieprzeczytany post autor: mkkot » 02 wrz 2012, 15:09

Ja? Technicy :P Najlepsze było to, że następnego dnia znowu nie działało, więc znowu napisałem. Teraz już zdaje się śmigać.

Awatar użytkownika

RaV
Wiarus
Wiarus
Posty: 2183
Rejestracja: 02 gru 2005, 19:57
Łącze: Net24
Numer GG: 0
Lokalizacja: 89 - Szczytno
Kontakt:

Re: Hosting nie działa

Nieprzeczytany post autor: RaV » 03 wrz 2012, 21:20

No właśnie. Dzięki za to, że chciało się Ci do nich pisać. :)
Wypasione routery ADSL z chipsetem Broadcom na pokładzie oraz softem DGTeam na sprzedaż:
Obrazek


Topic author
mkkot
Bywalec
Bywalec
Posty: 498
Rejestracja: 26 cze 2007, 16:59
Łącze: Net24
Numer GG: 0
Kontakt:

Re: Hosting nie działa

Nieprzeczytany post autor: mkkot » 07 paź 2012, 9:28

I znowu to samo. Napisałem, mają zrobić. Ale chyba i tak kupię jakiś hosting na allegro...


Topic author
mkkot
Bywalec
Bywalec
Posty: 498
Rejestracja: 26 cze 2007, 16:59
Łącze: Net24
Numer GG: 0
Kontakt:

Re: Hosting nie działa

Nieprzeczytany post autor: mkkot » 23 paź 2012, 19:14

z przyczyn technicznych dostęp do usługi Hostingu został czasowo wyłączony. O terminie włączenia usługi poinformujemy w odrębnej korespondencji.


zulu144
Starszy Użytkownik
Starszy Użytkownik
Posty: 103
Rejestracja: 05 lut 2007, 12:47
Łącze: Net24
Numer GG: 0
Lokalizacja: 89

Re: Hosting nie działa

Nieprzeczytany post autor: zulu144 » 26 lis 2012, 12:00

mkkot pisze:
z przyczyn technicznych dostęp do usługi Hostingu został czasowo wyłączony. O terminie włączenia usługi poinformujemy w odrębnej korespondencji.

I przyszła jakaś odpowiedź?
Oczywiście odpowiedź każdy zainteresowany zna.
Od prawie pół roku są kłopoty z serwerem www na multimo. Na trochę uruchamiali i znowu nie działa.
Czy w ogóle go uruchomią ponownie?
Panelu użytkownika nawet nie sprawdzam, przekierowanie ze skrzynki pocztowej działa, przynajmniej dla faktur.

Kod: Zaznacz cały

Item           Down  Up;Down Up
SNR Margin       22  24;3-15 15 dB
Line Attenuation 36  19;  35 18 dB
Data Rate      2496 320;7456 639 kbps


Topic author
mkkot
Bywalec
Bywalec
Posty: 498
Rejestracja: 26 cze 2007, 16:59
Łącze: Net24
Numer GG: 0
Kontakt:

Re: Hosting nie działa

Nieprzeczytany post autor: mkkot » 28 lis 2012, 14:10

Nie wiem, ja se zakupiłem gbzl.pl na 2 lata za 10zł i zapomniałem o hostingu multimo.

Zablokowany Poprzedni tematNastępny temat

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości