Konfiguracja

Pytania i informacje dotyczące Dialog Internet

Topic author
arThi
Bywalec
Bywalec
Posty: 594
Rejestracja: 06 lut 2004, 22:55
Numer GG: 0
Lokalizacja: spod lasu

Konfiguracja

Nieprzeczytany post autor: arThi » 17 wrz 2007, 13:16

Jakie sa parametry dialogu na laczu tp? Musze komus pomoc zdalnie skonfigurowac te cudo... klient dostal nazwe uzytkownika i haslo, lacze ma skrosowane ale modem nie pobiera IP, VPI I VCI jak na neosrtradzie. Modem dotychczas dzialal na neostradzie i wydawalo mi sie ze przeniesienie do do innej lokalizacji gdzie bedzie dialog na laczu tp bedzie polegalo wylacznie na zmianie hasla uzytkownika i loginu.
Zyxel Prestige 660h-61, Planet WAP-4000 Acces Point 108Mbps, Fritz!Box Fon ATA 1020

Awatar użytkownika

Lvcas
Starszy Użytkownik
Starszy Użytkownik
Posty: 110
Rejestracja: 20 wrz 2007, 19:40
Łącze: Modem
Lokalizacja: Tarnów
Kontakt:

Re: Konfiguracja

Nieprzeczytany post autor: Lvcas » 29 wrz 2007, 19:31

Zapraszam Was gorąco na forum dotyczące edukacji, matury, pracy i kariery: pwsz-tarnow.edu.pl/Praca-i-kariera-f
Sprawdź koniecznie!


Topic author
arThi
Bywalec
Bywalec
Posty: 594
Rejestracja: 06 lut 2004, 22:55
Numer GG: 0
Lokalizacja: spod lasu

Re: Konfiguracja

Nieprzeczytany post autor: arThi » 01 paź 2007, 19:38

Tak jak sie spodziewalem wina byla po stronie dialogu, juz smiga :)
Zyxel Prestige 660h-61, Planet WAP-4000 Acces Point 108Mbps, Fritz!Box Fon ATA 1020

Zablokowany Poprzedni tematNastępny temat

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości