Nie moge znaleźć oprogramowania...

Pytania i informacje dotyczące Dialog Internet

Topic author
maciasq
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 6
Rejestracja: 06 sty 2008, 12:43
Łącze: Neostrada
Numer GG: 0

Nie moge znaleźć oprogramowania...

Nieprzeczytany post autor: maciasq » 29 sty 2008, 10:26

Moja dziewczyna ma dialnet 512. Robiłem jej format i głupia sprawa nie mam tego ich oprogramowania... szukałem po necie ale nie mogę go znaleźć czy wie ktoś gdzie mogę je pobrać?


Hawkey
Starszy Użytkownik
Starszy Użytkownik
Posty: 85
Rejestracja: 26 sty 2008, 21:14
Łącze: Modem
Numer GG: 3014726

Re: Nie moge znaleźć oprogramowania...

Nieprzeczytany post autor: Hawkey » 30 sty 2008, 22:55

moze podasz jaki modem/model?
Obrazek


Topic author
maciasq
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 6
Rejestracja: 06 sty 2008, 12:43
Łącze: Neostrada
Numer GG: 0

Re: Nie moge znaleźć oprogramowania...

Nieprzeczytany post autor: maciasq » 01 lut 2008, 16:59

Moze napisalem troche niezrozumiale ;) chodzi mi o ten soft dialnetu tak jak neo mia ten swoj programik do laczenia sie z netem szukalem go na stronie dialogu ale chyba jestem slepy... :P a tak przy okazji jest jakas mozliwosc tak jak w neo laczenia sie przez dial-up?

Zablokowany Poprzedni tematNastępny temat

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość