DLM w T ???

Operator - Era ADSL
Michal K
Stały Bywalec
Stały Bywalec
Posty: 605
Rejestracja: 07 kwie 2010, 16:53
Numer GG: 0

DLM w T ???

Nieprzeczytany postautor: Michal K » 15 mar 2013, 14:23

Czy w TMobile tez dziala teraz DLM??? Czy tylko Netia go wprowadziła na liniach BSA??
No i ogólnie jak oceniacie jakośc usługi, zgłoszeń i czy warto sobie zawracać nimi głowę??

cena za 20Mb to jest 59,90zł prtzy umowie na 24mc a 49zł jak masz u nich jakąś usługę
Koniec z Neo i ich 10Mb/s teraz jest:

Obrazek

Play LTE 1800MHz bez umowy 45złmc 100GB limitu :)

Disable adblock

Ten serwis utrzymywany jest z reklam i darowizn.
Jeśli widzisz ten tekst, oznacza to, że blokujesz nasze reklamy.
Proszę rozważyć Darowizne aby wesprzeć serwis.


bdkacz
Wiarus
Wiarus
Posty: 3191
Rejestracja: 23 sty 2005, 0:23
Łącze: Neostrada Fiber
Numer GG: 0
Lokalizacja: strefa 44

Re: DLM w T ???

Nieprzeczytany postautor: bdkacz » 15 mar 2013, 15:02

Zacznijmy od tego,że DLM na BSA nie wprowadza Netia, T-mobile, Multimo czy kto tam jeszcze, tylko TP, bo tylko TP ma dostęp do DSLAMów i może wykreować konfigurację portu z załączonym DLM'em. Operatorzy BSA nie maja takich uprawnień. Baa dopiero od niedawna mogą robić wyłącznie restart portu używając narzędzia Telediagnostyka - ale czy jakiś op tego używa- nie wiem
Netia LLU + Netgear DGND3700v2:
ObrazekObrazekParametry linii

Awatar użytkownika
stalewiak
Stały Bywalec
Stały Bywalec
Posty: 769
Rejestracja: 17 lut 2007, 13:48
Łącze: Neostrada
Numer GG: 7086025
Kontaktowanie:

Re: DLM w T ???

Nieprzeczytany postautor: stalewiak » 30 mar 2013, 19:12

Tak DLM jest u każdego na bsa wiec gdzie byś nie brał to i tak samo będzie ..
Obrazek

Disable adblock

Ten serwis utrzymywany jest z reklam i darowizn.
Jeśli widzisz ten tekst, oznacza to, że blokujesz nasze reklamy.
Proszę rozważyć Darowizne aby wesprzeć serwis.



Wróć do „T-Mobile”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość