Era ADSL

Operator - Era ADSL

Topic author
mo-xo
Starszy Użytkownik
Starszy Użytkownik
Posty: 126
Rejestracja: 11 sty 2007, 18:04

Era ADSL

Nieprzeczytany post autor: mo-xo » 23 sty 2008, 17:46

Era szykuje się do wprowadzenia do oferty łączy szerokopasmowych ADSL dzięki umowie na bitstream access z Telekomunikacją Polską. W ramach trwającego do końca marca testu, takie łącza mogą zamawiać pracownicy i współpracownicy PTC oraz do 5 osób przez nich poleconych.

Oto cennik obowiązujący podczas testów - z umowami na rok, dwa lub trzy lata.

Obrazek

Wraz z podpisaniem umowy będzie można zakupić jeden z dwóch modemów - bez WiFi za 1 zł oraz z WiFi za 99 zł.

http://telepolis.pl/news.php?id=10354

_______________________________

6 Mb/s - 69 zł w 3 letniej umowie wygląda smakowicie :)


KonradM
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 24
Rejestracja: 09 lip 2007, 20:54
Numer GG: 9713898

Re: Era ADSL

Nieprzeczytany post autor: KonradM » 23 sty 2008, 19:06

Mam nadzieję że ceny zostaną zachowane również po fazie testów - jeśli tak, to czeka nas czeka nas wyjątkowo gorąca, branżowa wiosna :)
Chcesz NET24 szybciej i sprawniej?
Informacje o promocjach, usługach, szybkie załatwienie umowy, porównanie ofert - gg:9713898, hsradio@gmail.com

Awatar użytkownika

RaV
Wiarus
Wiarus
Posty: 2183
Rejestracja: 02 gru 2005, 19:57
Łącze: Net24
Numer GG: 0
Lokalizacja: 89 - Szczytno
Kontakt:

Re: Era ADSL

Nieprzeczytany post autor: RaV » 24 sty 2008, 0:01

Te ceny są zapewne bez vatu... ;)

EDIT:

Albo i nie... :P :lol:
Wypasione routery ADSL z chipsetem Broadcom na pokładzie oraz softem DGTeam na sprzedaż:
Obrazek

Awatar użytkownika

markooff
Stały Bywalec
Stały Bywalec
Posty: 644
Rejestracja: 13 lis 2007, 23:38
Łącze: Multimo
Numer GG: 0
Lokalizacja: Kraków

Re: Era ADSL

Nieprzeczytany post autor: markooff » 24 sty 2008, 1:49

LOL :) :D
No i w strefe BSA wkracza kolejny operator bez wiekszego przygotowania techn./zaplecza w tej materii... Ciekawe tylko jak to wplynie 'korzystnie ' na przeciazenia u pozostalych . Ano zobaczymy .

Pozdrawiam
Feel FREE...
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek


casper
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 14
Rejestracja: 19 paź 2004, 23:10
Numer GG: 0
Lokalizacja: tu i tam

Re: Era ADSL

Nieprzeczytany post autor: casper » 25 sty 2008, 7:35

zadna promocja;

kto moze z Multimedii Polska skorzystac to 1Mb/12 miesiecy 49zł !


chim123
Starszy Użytkownik
Starszy Użytkownik
Posty: 206
Rejestracja: 11 maja 2004, 11:33
Łącze: Neostrada Fiber
Numer GG: 0
Lokalizacja:
Kontakt:

Re: Era ADSL

Nieprzeczytany post autor: chim123 » 31 sty 2008, 22:12

Korzysta już ktoś z tej usługi? Proszę o opinię :)


P.S. Czy jest na forum jakiś pracownik ERY z woj. śląskiego ?


brennman
Bywalec
Bywalec
Posty: 365
Rejestracja: 16 kwie 2004, 1:00
Łącze: Neostrada Fiber
Numer GG: 0
Lokalizacja: strefa zrzutu 033 Jamaica

Re: Era ADSL

Nieprzeczytany post autor: brennman » 01 lut 2008, 13:47

Byłem w Erze w Bielsku (w dwóch punktach) oni sami jeszcze niewiele wiedza.
Obrazek


bartekk
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 23
Rejestracja: 09 mar 2004, 19:53
Łącze: Modem
Numer GG: 0
Lokalizacja: TG

Re: Era ADSL

Nieprzeczytany post autor: bartekk » 01 lut 2008, 14:58

Kilka dni temu będąc przypadkiem w FORUM zapytałem się kobitek o internet na linii tp
dostałem regulamin oraz dopisały mnie te Panie do listy.

Zadzwoniono do mnie wczoraj abym podjechał podpisać umowę.
Dzisiaj udałem się do punktu w celu podpisania umowy niestety jakieś problemy techniczne (w aplikacji w której wpisuje się umowę) uniemożliwiły jej podpisanie.
Aktualnie czekam na telefon.

Dla osób zainteresowanych podaje co trzeba mieć aby podpisać umowę. (przynajmniej tego odemnie wymagają)
1. pracownik PTC musi dopisać do jakiejś tam listy
2. FV z TP SA (osoba podpisująca umowę musi mieć na siebie linie tp) w celu weryfikacji na kogo jest linia
3. dokumenty takie jak do zawarcia umowy na abonament w erze (czyli zaświadczenie o zatrudnieniu z zakł pracy lub np karta kredytowa itp)

PS. Zamówienia ponoć można składać tylko w salonach i sklepach firmowych nie w APS'ach


chim123
Starszy Użytkownik
Starszy Użytkownik
Posty: 206
Rejestracja: 11 maja 2004, 11:33
Łącze: Neostrada Fiber
Numer GG: 0
Lokalizacja:
Kontakt:

Re: Era ADSL

Nieprzeczytany post autor: chim123 » 01 lut 2008, 15:39

bartekk - posiadasz aktualnie Net24 na linii TP, czy po prostu zapomniałeś zaktualizować profil?

Też sie zastanawiam nad tą Erą na linii TP, tylko że aktualnie posiadam Net24 do konca lutego, więc najpierw musiałbym zrezygnować z ich usług i dopiero potem udać się do salonu ERY?


bartekk
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 23
Rejestracja: 09 mar 2004, 19:53
Łącze: Modem
Numer GG: 0
Lokalizacja: TG

Re: Era ADSL

Nieprzeczytany post autor: bartekk » 01 lut 2008, 16:25

Tak na obecna chwile posiadam NET24,
który już wypowiedziałem, odłączenie powinno nastąpić 10 II.

Podczas wczorajszej telefonicznej rozmowy gość z ERY (wawa)
powiedział że proces podłączenia powinien zamknąć się w 21 dni.


chim123
Starszy Użytkownik
Starszy Użytkownik
Posty: 206
Rejestracja: 11 maja 2004, 11:33
Łącze: Neostrada Fiber
Numer GG: 0
Lokalizacja:
Kontakt:

Re: Era ADSL

Nieprzeczytany post autor: chim123 » 02 lut 2008, 20:01

Jestem zainteresowany Era ADSL, czy jest na forum jakiś przedstawiciel ERA z woj. śląskiego, który może wpisać mnie na listę ? Proszę o kontakt na PM.


Hawkey
Starszy Użytkownik
Starszy Użytkownik
Posty: 85
Rejestracja: 26 sty 2008, 21:14
Łącze: Modem
Numer GG: 3014726

Re: Era ADSL

Nieprzeczytany post autor: Hawkey » 02 lut 2008, 20:45

jak juz ktos bedzie mial to adsl od ery to niech napisze co i jak :) bardzo mnie interesuja glownie pingi :) Stawiam nie mniejsze jak 100ms do wp.pl i onet.pl ;p Kto da wiecej?
Obrazek


Faridrox
Starszy Użytkownik
Starszy Użytkownik
Posty: 91
Rejestracja: 30 gru 2007, 20:01
Łącze: Modem
Numer GG: 0

Re: Era ADSL

Nieprzeczytany post autor: Faridrox » 02 lut 2008, 21:32

Nie ciszcie się z tych 6mb za 69 zł.
pomyślcie co się zacznie dziać na szkielecie ktora jest juz przeciążony bo nie ma limitow a wiara z 512 przeszła na 1 mb.To bedzie istny sajgon a z obiecanych 6 mb ludzie beda mieli 200 kb.
A potem milion postow na narzekanie na tpsa.
A sytuacja sie ustatkuje dopiero za 2 lata kiedy przejda wszystki niezbedne modernizacje.
Ale wtedy 6 mb bedzie za 50 zł xD
Obrazek neo-10mb zte combo(broadcom)+wrt54g(tomato)


PDX
Starszy Użytkownik
Starszy Użytkownik
Posty: 140
Rejestracja: 09 mar 2006, 15:11
Łącze: Modem
Numer GG: 0
Lokalizacja: PL

Re: Era ADSL

Nieprzeczytany post autor: PDX » 07 lut 2008, 21:28

Cennik i warunki oferty promocyjnej z Autoryzowanego Punktu Sprzedaży ERA, w którym niestety nic nie można załatwić :?

Obrazek Obrazek Obrazek


maruchm
Starszy Użytkownik
Starszy Użytkownik
Posty: 72
Rejestracja: 13 lut 2005, 19:24
Numer GG: 0
Lokalizacja: Łódź

Re: Era ADSL

Nieprzeczytany post autor: maruchm » 11 lut 2008, 12:32

Dlaczego nic nie da się załatwić? Ja umawiałem się we wtorek telefonicznie na wizytę w najbliższym sklepie Ery , pytali gdzie mi najwygodniej i kiedy najdogodniejszy termin i wczoraj czyli w niedzielę odwiedziłem ich i podpisałem umowę na 6Mbit. Wspominali przy okazji, że w tym sklepie to ich pierwsza umowa BSA i że od kwietnia startują z ofertą już oficjalnie.

Zablokowany Poprzedni tematNastępny temat

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości