Era internet stacjonarny

Operator - Era ADSL

Topic author
damian59566
Starszy Użytkownik
Starszy Użytkownik
Posty: 58
Rejestracja: 29 sty 2008, 18:18
Łącze: Modem
Numer GG: 1100745
Lokalizacja: Bartoszyce

Era internet stacjonarny

Nieprzeczytany post autor: damian59566 » 26 maja 2008, 15:38

witam
chciałbym sei dowiedziec jakie sa aktualne ceny stacjonarnge internetu z ery
czy ma ktoś może jakiś aktualny cennik co i za ile zł :D ??

kończy mi sie umowa z Neostrada i myślę nad era tylko nie wiem jakie sa ceny dostalem od babki ulotke w salonie mialem sie dowiedziec ile ksoztuje internet :D a tam nic nie ma :P
Obrazek


arybak
Starszy Użytkownik
Starszy Użytkownik
Posty: 109
Rejestracja: 25 sty 2007, 17:05
Łącze: Modem
Numer GG: 0
Lokalizacja: Kraków

Re: Era internet stacjonarny

Nieprzeczytany post autor: arybak » 26 maja 2008, 19:02

Wszystko jest juz w tym wątku! Czy tak ciężko poszukać.

Ale masz na tacy: http://telepolis.pl/news.php?id=10983


robocop1992
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 40
Rejestracja: 23 kwie 2008, 15:20
Łącze: Modem
Numer GG: 0

Re: Era internet stacjonarny

Nieprzeczytany post autor: robocop1992 » 31 maja 2008, 8:52

A kiedy usługa rusza komercyjnie?? bo wtedy podobno ma podrożeć i nie wiem czy zdąze zamóić :/


gauri7
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 47
Rejestracja: 22 maja 2008, 0:54
Łącze: Neostrada Fiber
Numer GG: 4057429
Lokalizacja: K*****n

Re: Era internet stacjonarny

Nieprzeczytany post autor: gauri7 » 31 maja 2008, 23:57

robocop1992 pisze:A kiedy usługa rusza komercyjnie?? bo wtedy podobno ma podrożeć i nie wiem czy zdąze zamóić :/


Nie prędko. Ostatnio dzwoniłem na infolinię Ery i Pan konsultant powiedział, że nie mają jeszcze takich informacji i że jeszcze ze 3 miesiące około. Ja mam umowę na neo do 9 lipca i chyba się skuszę na necik w Erze. Pozdrawiam!

Awatar użytkownika

de_stroy
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 46
Rejestracja: 30 maja 2008, 13:34
Numer GG: 0

Re: Era internet stacjonarny

Nieprzeczytany post autor: de_stroy » 01 cze 2008, 1:10

Potwierdzam, jak ostatnio rozmawiałem z konsultantem, to stwierdził, że to wszystko dalej w fazie testów... W dodatku, w największym salonie firmowym ery w Katowicach tylko jeden z pracowników potrafił przygotować dla mnie umowę - reszta tego nie robiła jeszcze nigdy... Więc myślę, że jeszcze na komercyjny start przyjdzie trochę poczekać - poza tym w dalszym ciągu napływają do ery informacje od użytkowników z sugestiami / zastrzeżeniami co do tej usługi. Ja obstawiam, że pilotaż zakończy się czymś w rodzaju akcji "pierwszy dzwonek" - we wrześniu, kiedy dzieciaki do szkół ruszą. Zawsze wtedy zwiększa się sprzedaż komputerów i wydaje mi się, że za tym idzie również sprzedaż usług dostępu do internetu.
Orange Freedom.
ObrazekObrazek


robocop1992
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 40
Rejestracja: 23 kwie 2008, 15:20
Łącze: Modem
Numer GG: 0

Re: Era internet stacjonarny

Nieprzeczytany post autor: robocop1992 » 01 cze 2008, 11:01

Witam. Nadal trzeba sie umawiać telefonicznie żeby zamówić internet w salonie??

PS: jest ktoś z Podkarpacia kto ma tego neta z ery??


Topic author
damian59566
Starszy Użytkownik
Starszy Użytkownik
Posty: 58
Rejestracja: 29 sty 2008, 18:18
Łącze: Modem
Numer GG: 1100745
Lokalizacja: Bartoszyce

Re: Era internet stacjonarny

Nieprzeczytany post autor: damian59566 » 01 cze 2008, 11:43

lol juz sie dygam:D jak pojde do salonu i niue beda wiedziec ze jest internet stacjonarny z ery:P jak bylem dala tylko ulotke o bluconnect
Obrazek

Awatar użytkownika

de_stroy
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 46
Rejestracja: 30 maja 2008, 13:34
Numer GG: 0

Re: Era internet stacjonarny

Nieprzeczytany post autor: de_stroy » 01 cze 2008, 12:20

robocop1992 pisze:Witam. Nadal trzeba sie umawiać telefonicznie żeby zamówić internet w salonie?


Nie, od 1 kwietnia już nie trzeba. Musisz tylko udać się do salonu firmowego (nie mylić z dealerskim) i tam podpisać umowę. Ps: nie licz też na modem z wifi, bo czasowo został wycofany - problem z firmware. Era zastanawia się co zrobić z tym fantem, więc albo wejdzie nowy modem z wifi, albo do tego poprawią oprogramowanie. Pamiiętaj, że po podpisaniu umowy nie można zmienić już urządzenia!
Orange Freedom.
ObrazekObrazek

Zablokowany Poprzedni tematNastępny temat

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość