Era - Internet stacjonarny

Operator - Era ADSL

Topic author
lukaaaszek
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 16
Rejestracja: 27 maja 2008, 19:55
Łącze: Neostrada
Numer GG: 0

Era - Internet stacjonarny

Nieprzeczytany post autor: lukaaaszek » 27 lip 2009, 20:47

Chcę się dowiedzieć wszystko o internecie Era, o prędkościach, pingach, modemach, ściąganiach, czy prędkość jest stała czy nie. Interesuje mnie 2mb/s. Rozumiecie zeby mi to wytłumaczyć.


Yankee
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 31
Rejestracja: 29 mar 2008, 14:13
Łącze: Modem
Numer GG: 0

Re: Era - Internet stacjonarny

Nieprzeczytany post autor: Yankee » 10 sie 2009, 22:25

Działa identycznie jak każdy inny operator na tym samym łączu. Nie maróżnicy czy to tpsa czy netia czy inny operator.
Ja mam z ery i nie narzekam.
Pozdrawiam

Awatar użytkownika

przemasisko
Wiarus
Wiarus
Posty: 1793
Rejestracja: 11 lip 2007, 14:41
Łącze: Neostrada Fiber
Numer GG: 0

Re: Era - Internet stacjonarny

Nieprzeczytany post autor: przemasisko » 11 sie 2009, 11:21

Dla zwykłego zjadacza różnicy nie ma. Transfer będzie taki sam na każdym łączu. Ale ping już inny do wybranych serwerów.
Obrazek
D-Link DSL-G604T + RouterTech Firmware v2.9

Zablokowany Poprzedni tematNastępny temat

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość