Era - Internet stacjonarny

Operator - Era ADSL
lukaaaszek
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 16
Rejestracja: 27 maja 2008, 18:55
Łącze: Neostrada
Numer GG: 0

Era - Internet stacjonarny

Nieprzeczytany postautor: lukaaaszek » 27 lip 2009, 19:47

Chcę się dowiedzieć wszystko o internecie Era, o prędkościach, pingach, modemach, ściąganiach, czy prędkość jest stała czy nie. Interesuje mnie 2mb/s. Rozumiecie zeby mi to wytłumaczyć.

Disable adblock

Ten serwis utrzymywany jest z reklam i darowizn.
Jeśli widzisz ten tekst, oznacza to, że blokujesz nasze reklamy.
Proszę rozważyć Darowizne aby wesprzeć serwis.


Yankee
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 31
Rejestracja: 29 mar 2008, 14:13
Łącze: Modem
Numer GG: 0

Re: Era - Internet stacjonarny

Nieprzeczytany postautor: Yankee » 10 sie 2009, 21:25

Działa identycznie jak każdy inny operator na tym samym łączu. Nie maróżnicy czy to tpsa czy netia czy inny operator.
Ja mam z ery i nie narzekam.
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
przemasisko
Wiarus
Wiarus
Posty: 1793
Rejestracja: 11 lip 2007, 13:41
Łącze: Neostrada Fiber
Numer GG: 0

Re: Era - Internet stacjonarny

Nieprzeczytany postautor: przemasisko » 11 sie 2009, 10:21

Dla zwykłego zjadacza różnicy nie ma. Transfer będzie taki sam na każdym łączu. Ale ping już inny do wybranych serwerów.
Obrazek
D-Link DSL-G604T + RouterTech Firmware v2.9

Disable adblock

Ten serwis utrzymywany jest z reklam i darowizn.
Jeśli widzisz ten tekst, oznacza to, że blokujesz nasze reklamy.
Proszę rozważyć Darowizne aby wesprzeć serwis.



Wróć do „T-Mobile”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość