Nie da sie zwiekszyc predkosci w czasie trwania umowy.

Operator - Era ADSL
telemach
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 7
Rejestracja: 13 gru 2010, 13:56
Łącze: Neostrada
Numer GG: 0

Nie da sie zwiekszyc predkosci w czasie trwania umowy.

Nieprzeczytany postautor: telemach » 13 gru 2010, 14:22

ZTCW to Era ma chyba nierowno pod sufitem albo to jest specjalna taktyka zeby klienci nie obciazali lacza.
Jaka normalna firma przy umowie terminowej na internet uniemozliwia klientowi przejscie na wyzsza predkosc
jezeli sa spelnione warunki techniczne ?

Ery nie obchodzi fakt ze klient chce im placic wiecej pieniedzy, maja to w nosie; masz internet 2 mega
to ci nie pozwolimy zmienic przez nastepne 2 lata a spoboj tylko rozwiazac umowe to ci walniemy kare
umowna w wysokosci grubo powyzej tysiaca zlotych.

Dopiero przy odnowieniu mowy mozna przejsc na wyzszy abonament.

Disable adblock

Ten serwis utrzymywany jest z reklam i darowizn.
Jeśli widzisz ten tekst, oznacza to, że blokujesz nasze reklamy.
Proszę rozważyć Darowizne aby wesprzeć serwis.


dziku
Starszy Użytkownik
Starszy Użytkownik
Posty: 124
Rejestracja: 02 wrz 2005, 21:37
Łącze: Modem
Numer GG: 0
Lokalizacja: Warszawa

Re: Nie da sie zwiekszyc predkosci w czasie trwania umowy.

Nieprzeczytany postautor: dziku » 13 gru 2010, 16:47

w nowych promocjach mozna przejsc na wyzsza predkosc w czasie trwania umowy. a dla starych klientow nie ma takiej opcji. ogólnie rzecz biorac ta firma ma słabe przygotowanie do swiadczenia tej uslugi, a konsultanci na infolinii nie znaja sie na rzeczy. ostatnio dzwonilem ze jest awaria , jest synchronizacja ale nie mozna nawiazac polaczenia (brak polaczenia PPPoA/PPPoE), a gosciu mi mowi ze mam wirusy w komputerze i kaze mi recznie wpisac dnsy. rece opadaja, po 20 minutach zgodzil sie przyjac zgloszenie, naprawili na nastepny dzien dopiero.

telemach
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 7
Rejestracja: 13 gru 2010, 13:56
Łącze: Neostrada
Numer GG: 0

Re: Nie da sie zwiekszyc predkosci w czasie trwania umowy.

Nieprzeczytany postautor: telemach » 13 gru 2010, 17:02

dziku pisze:w nowych promocjach mozna przejsc na wyzsza predkosc w czasie trwania umowy


a ktora to jest nowa ? ta o ktorej ja mowie umowa zostala podpisana pod koniec sierpnia a usluga jest swiadczona od konca wrzesnia

dziku
Starszy Użytkownik
Starszy Użytkownik
Posty: 124
Rejestracja: 02 wrz 2005, 21:37
Łącze: Modem
Numer GG: 0
Lokalizacja: Warszawa

Re: Nie da sie zwiekszyc predkosci w czasie trwania umowy.

Nieprzeczytany postautor: dziku » 14 gru 2010, 10:57

„Zmień Internet Domowy z Laptopem”
oraz
„Zmień Internet Domowy ” oraz „Zmień Internet Domowy na 36 miesięcy z TV”

regulaminy są dostępne na tej stronie:
http://www.era.pl/pl/indywidualni/taryf ... tacjonarny

Disable adblock

Ten serwis utrzymywany jest z reklam i darowizn.
Jeśli widzisz ten tekst, oznacza to, że blokujesz nasze reklamy.
Proszę rozważyć Darowizne aby wesprzeć serwis.



Wróć do „T-Mobile”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość