Błąd w logowniu.

Pomarańczowa tablica o tej usłudze.

Topic author
Sebastianos
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 4
Rejestracja: 02 lis 2010, 10:04
Numer GG: 0

Błąd w logowniu.

Nieprzeczytany post autor: Sebastianos » 02 lis 2010, 10:14

Odtworzyłem płytę Orange i wszedłem w plik drivers--->SIEMENS--->64X i zainstalowałem sterowniki , później chciałem się zalogwac i wskoczył jakiś błąd ale potem go naprawiłem poprzez zabezpieczenia-->menadżer urządzeń-->karta sieciowa-->właściwości i PPP i wziąłem pierwszą opcję nie pamiętam jak ona się zwała dokładnie coś "VCOMUX" i się zalogowałem i połączyło mnie z internetem.Później po uruchomieniu ponownie komputera chciałem się zalogować i tu nagle też ten sam błąd ;/ Potem odinstalowałem sterowniki i zrobiłem jak na początku i wszsytko działało i po uruchomieniu ponownie znowu się tak stało ;/ Pomożecie ?

(windows 7 , tp , orange , router siemens A-100 )

Awatar użytkownika

RaV
Wiarus
Wiarus
Posty: 2183
Rejestracja: 02 gru 2005, 19:57
Łącze: Net24
Numer GG: 0
Lokalizacja: 89 - Szczytno
Kontakt:

Re: Błąd w logowniu.

Nieprzeczytany post autor: RaV » 02 lis 2010, 10:57

Podaj kod błędu, ale podejrzewam, że powoduje go błąd w Win7, więc np. na XP nie miałbyś tego problemu. Rozwiązaniem tego problemu może być zmiana modemu ADSL na taki, który sam potrafi utrzymać połączenie i nie musi zajmować się tym system. Takie urządzenie podłącza się do karty sieciowej, a nie do portu USB.
Wypasione routery ADSL z chipsetem Broadcom na pokładzie oraz softem DGTeam na sprzedaż:
Obrazek


Topic author
Sebastianos
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 4
Rejestracja: 02 lis 2010, 10:04
Numer GG: 0

Re: Błąd w logowniu.

Nieprzeczytany post autor: Sebastianos » 02 lis 2010, 11:03

Kod błędu 692.


Topic author
Sebastianos
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 4
Rejestracja: 02 lis 2010, 10:04
Numer GG: 0

Re: Błąd w logowniu.

Nieprzeczytany post autor: Sebastianos » 02 lis 2010, 11:04

No właśnie na xp zainstalowałem bez problemu po przez auto-odtwarzanie :)

Awatar użytkownika

RaV
Wiarus
Wiarus
Posty: 2183
Rejestracja: 02 gru 2005, 19:57
Łącze: Net24
Numer GG: 0
Lokalizacja: 89 - Szczytno
Kontakt:

Re: Błąd w logowniu.

Nieprzeczytany post autor: RaV » 02 lis 2010, 11:24

Wypasione routery ADSL z chipsetem Broadcom na pokładzie oraz softem DGTeam na sprzedaż:
Obrazek

Zablokowany Poprzedni tematNastępny temat

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość