Netgear DGND 3700 V1 - modem z VDSL

Internet VDSL

Topic author
PeterMac
Starszy Użytkownik
Starszy Użytkownik
Posty: 95
Rejestracja: 15 mar 2006, 20:49
Numer GG: 0

Netgear DGND 3700 V1 - modem z VDSL

Nieprzeczytany post autor: PeterMac » 15 lis 2015, 19:13

Jesli posiadacie tego typu router tylko wersja V1 to warto odnotować ze jego modem jest w pełni zgodny z obsługą VDSL/VDSL2 po wgraniu alternatywnego oprogramowania
http://www.richud.com/wiki/DGND3700_V1_ ... n_Firmware

-
Netgear DGND3700 V1 (Richud Transmission firmware) @ Neostrada Fiber 80Mb/s
http://www.speedtest.net/my-result/4839566309 test po WiFi :grin:

Awatar użytkownika

vegasnight9
Starszy Użytkownik
Starszy Użytkownik
Posty: 140
Rejestracja: 28 lip 2010, 20:17
Łącze: Neostrada
Numer GG: 0

Re: Netgear DGND 3700 V1 - modem z VDSL

Nieprzeczytany post autor: vegasnight9 » 11 sty 2016, 7:44

Jak on się zapina? Lepsze synchro niż funbox?
Obrazek


kamyk13
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 1
Rejestracja: 01 wrz 2016, 19:41
Łącze: Neostrada
Numer GG: 0

Re: Netgear DGND 3700 V1 - modem z VDSL

Nieprzeczytany post autor: kamyk13 » 01 wrz 2016, 19:46

Cześć,
sorry że odnawiam temat ale jak działa ten ROUTER na tym sofcie? jak wygląda po wgraniu ?
Mam też V.1 i zastanawiam się nad wgraniem go.

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości