Netgear DGND 3700 V1 - modem z VDSL

Internet VDSL
PeterMac
Starszy Użytkownik
Starszy Użytkownik
Posty: 95
Rejestracja: 15 mar 2006, 20:49
Numer GG: 0

Netgear DGND 3700 V1 - modem z VDSL

Nieprzeczytany postautor: PeterMac » 15 lis 2015, 19:13

Jesli posiadacie tego typu router tylko wersja V1 to warto odnotować ze jego modem jest w pełni zgodny z obsługą VDSL/VDSL2 po wgraniu alternatywnego oprogramowania
http://www.richud.com/wiki/DGND3700_V1_ ... n_Firmware

-
Netgear DGND3700 V1 (Richud Transmission firmware) @ Neostrada Fiber 80Mb/s
http://www.speedtest.net/my-result/4839566309 test po WiFi :grin:

Disable adblock

Ten serwis utrzymywany jest z reklam i darowizn.
Jeśli widzisz ten tekst, oznacza to, że blokujesz nasze reklamy.
Proszę rozważyć Darowizne aby wesprzeć serwis.


Awatar użytkownika
vegasnight9
Starszy Użytkownik
Starszy Użytkownik
Posty: 140
Rejestracja: 28 lip 2010, 19:17
Łącze: Neostrada
Numer GG: 0

Re: Netgear DGND 3700 V1 - modem z VDSL

Nieprzeczytany postautor: vegasnight9 » 11 sty 2016, 7:44

Jak on się zapina? Lepsze synchro niż funbox?
Obrazek

kamyk13
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 1
Rejestracja: 01 wrz 2016, 18:41
Łącze: Neostrada
Numer GG: 0

Re: Netgear DGND 3700 V1 - modem z VDSL

Nieprzeczytany postautor: kamyk13 » 01 wrz 2016, 18:46

Cześć,
sorry że odnawiam temat ale jak działa ten ROUTER na tym sofcie? jak wygląda po wgraniu ?
Mam też V.1 i zastanawiam się nad wgraniem go.

Disable adblock

Ten serwis utrzymywany jest z reklam i darowizn.
Jeśli widzisz ten tekst, oznacza to, że blokujesz nasze reklamy.
Proszę rozważyć Darowizne aby wesprzeć serwis.



Wróć do „Neostrada Fiber”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości