Błędy

Internet VDSL

Topic author
WIECHU_PL
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 11
Rejestracja: 09 lis 2016, 4:17
Łącze: Neostrada Fiber
Numer GG: 0

Re: Błędy

Nieprzeczytany post autor: WIECHU_PL » 19 lis 2016, 21:15

Obrazek


Topic author
WIECHU_PL
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 11
Rejestracja: 09 lis 2016, 4:17
Łącze: Neostrada Fiber
Numer GG: 0

Re: Błędy

Nieprzeczytany post autor: WIECHU_PL » 19 lis 2016, 21:31

Czy nic nie dzieje się gdy na speed testcie podaje niewłaściwą lokalizację.
Obrazek

Wcześniej pokazywało moją lokalizację, a teraz pokazuje że jestem gdzieś blisko warszawy. Na testach najlepiej wypada serwery warszawy, a z mojej okolicy niby podobne prędkości różnica 0.5 mbs , a ping to różnica ok 20 ms


Topic author
WIECHU_PL
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 11
Rejestracja: 09 lis 2016, 4:17
Łącze: Neostrada Fiber
Numer GG: 0

Re: Błędy

Nieprzeczytany post autor: WIECHU_PL » 19 lis 2016, 21:40

test na serwerach z warszawy
  • download : 29.39
  • upload : 4.51
  • ping : 26 ms
a test najbliżej i najlepszy serwer z mojej okolicy :
  • download : 28.68
  • upload : 4.54
  • ping : 35ms

Awatar użytkownika

best-boy
Administrator
Administrator
Posty: 5014
Rejestracja: 22 maja 2010, 20:21
Łącze: Neostrada
Numer GG: 0
Lokalizacja: LUBANJLG/PE3

Re: Błędy

Nieprzeczytany post autor: best-boy » 21 lis 2016, 9:46

Geolokalizacja nie ma nic do rzeczy, prędkość jest adekwatna do szybkości synchronizacji, więc nie w twoim łączu jest problem.
http://www.speedtest.net/my-result/3432356442
Oddam w dobre ręce skrypty do routerów z softem BILION i jego wszystkie klony.

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 3 gości