Spliter vdsl LEA

Internet VDSL

Topic author
Trance
Starszy Użytkownik
Starszy Użytkownik
Posty: 110
Rejestracja: 04 lis 2005, 13:23
Łącze: Neostrada
Lokalizacja: Białystok

Spliter vdsl LEA

Nieprzeczytany post autor: Trance » 16 sty 2017, 10:46

Witam,
Mam pytanie dot. tego splitera. Jak poluzować szybkozłączki w środku, tak aby wyjąć podpięte 2 żyły przewodu?

Awatar użytkownika

best-boy
Administrator
Administrator
Posty: 5026
Rejestracja: 22 maja 2010, 20:21
Łącze: Neostrada
Numer GG: 0
Lokalizacja: LUBANJLG/PE3

Re: Spliter vdsl LEA

Nieprzeczytany post autor: best-boy » 16 sty 2017, 12:13

Naciskasz ten kwadracik ze skośnym wycięciem i kabel się uwalnia.
http://www.speedtest.net/my-result/3432356442
Oddam w dobre ręce skrypty do routerów z softem BILION i jego wszystkie klony.


Topic author
Trance
Starszy Użytkownik
Starszy Użytkownik
Posty: 110
Rejestracja: 04 lis 2005, 13:23
Łącze: Neostrada
Lokalizacja: Białystok

Re: Spliter vdsl LEA

Nieprzeczytany post autor: Trance » 16 sty 2017, 13:03

Chodzi o wciśnięcie do środka? Teraz wygląda to tak, że 2 kwadraciki tam gdzie są podpięte 2 żyły są wciśnięte, a pozostałe gdzie nic nie jest podłączone są tak jakby wyciśnięte do góry.

Awatar użytkownika

best-boy
Administrator
Administrator
Posty: 5026
Rejestracja: 22 maja 2010, 20:21
Łącze: Neostrada
Numer GG: 0
Lokalizacja: LUBANJLG/PE3

Re: Spliter vdsl LEA

Nieprzeczytany post autor: best-boy » 16 sty 2017, 14:00

Naciśnij w dół.
http://www.speedtest.net/my-result/3432356442
Oddam w dobre ręce skrypty do routerów z softem BILION i jego wszystkie klony.


Topic author
Trance
Starszy Użytkownik
Starszy Użytkownik
Posty: 110
Rejestracja: 04 lis 2005, 13:23
Łącze: Neostrada
Lokalizacja: Białystok

Re: Spliter vdsl LEA

Nieprzeczytany post autor: Trance » 17 sty 2017, 16:10

Dzięki best-boy, poszło jak po maśle :).

Awatar użytkownika

best-boy
Administrator
Administrator
Posty: 5026
Rejestracja: 22 maja 2010, 20:21
Łącze: Neostrada
Numer GG: 0
Lokalizacja: LUBANJLG/PE3

Re: Spliter vdsl LEA

Nieprzeczytany post autor: best-boy » 17 sty 2017, 17:11

Po to to jest :)
http://www.speedtest.net/my-result/3432356442
Oddam w dobre ręce skrypty do routerów z softem BILION i jego wszystkie klony.

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości