Jak zamówić aero2

BDI - Bezpłatny dostęp do Internetu
Michal K
Stały Bywalec
Stały Bywalec
Posty: 605
Rejestracja: 07 kwie 2010, 16:53
Numer GG: 0

Jak zamówić aero2

Nieprzeczytany postautor: Michal K » 21 paź 2012, 18:37

Istnieja 2 metody zamawiania aero2

ONLINE z dostawą do domu lub odbiór osobisty

Więcej info pod adresem:
http://aero2.pl/bdi-2.html
Koniec z Neo i ich 10Mb/s teraz jest:

Obrazek

Play LTE 1800MHz bez umowy 45złmc 100GB limitu :)

Disable adblock

Ten serwis utrzymywany jest z reklam i darowizn.
Jeśli widzisz ten tekst, oznacza to, że blokujesz nasze reklamy.
Proszę rozważyć Darowizne aby wesprzeć serwis.


Awatar użytkownika
stalewiak
Stały Bywalec
Stały Bywalec
Posty: 769
Rejestracja: 17 lut 2007, 13:48
Łącze: Neostrada
Numer GG: 7086025
Kontaktowanie:

Re: Jak zamówić aero2

Nieprzeczytany postautor: stalewiak » 05 gru 2012, 7:19

Polecam . Mam aero od marca 2013 i działa ok . Na czarna godzinę jak znalazł :D albo tam gdzie nie masz zasiegu tp :D
Obrazek

Batura
Wiarus
Wiarus
Posty: 1862
Rejestracja: 27 sty 2008, 12:27
Łącze: DSL TP
Numer GG: 0
Kontaktowanie:

Re: Jak zamówić aero2

Nieprzeczytany postautor: Batura » 20 mar 2013, 23:30

Może ktoś przybliżyć koncepcję tego?
http://zboj.lamignat.prv.pl
Klient po przepięciu modemu do innego USB stwierdził:
Włączył mi się teraz prokreator znajdowania nowego sprzętu.

Immortalq
Art Writer
Art Writer
Posty: 278
Rejestracja: 06 lis 2012, 18:00
Łącze: Neostrada
Numer GG: 0

Re: Jak zamówić aero2

Nieprzeczytany postautor: Immortalq » 21 mar 2013, 0:25

Koncepcje czego?

Zamawiasz starter (można osobiście lub online + poczta, wpłacasz 7 zł za kartę i czekasz na przesyłkę - na ich stronie masz harmonogram, aby mieć przybliżone pojęcie kiedy ją dostaniesz).
Wkładasz kartę do modemu usb / routera lub smartfona i cieszysz się darmowym netem o prędkości do 512/128 kbit/s pod warunkiem oczywiście, że jesteś w zasięgu usługi.

Disable adblock

Ten serwis utrzymywany jest z reklam i darowizn.
Jeśli widzisz ten tekst, oznacza to, że blokujesz nasze reklamy.
Proszę rozważyć Darowizne aby wesprzeć serwis.


Awatar użytkownika
Scenic
Administrator
Administrator
Posty: 1333
Rejestracja: 29 sty 2011, 9:59
Numer GG: 0

Re: Jak zamówić aero2

Nieprzeczytany postautor: Scenic » 21 mar 2013, 9:18

Dodam,że ten internet wiecznie darmowy nie będzie.A połączenie jest zrywane co 1h.
Osobiście to u mnie nie ma ich sieci(zasięgu)
2+2=4

Obrazek

VanHelsing
Wiarus
Wiarus
Posty: 2038
Rejestracja: 19 lut 2006, 14:56
Łącze: Neostrada Fiber
Numer GG: 0

Re: Jak zamówić aero2

Nieprzeczytany postautor: VanHelsing » 21 mar 2013, 9:26

Już skasowali możliwość odbioru w siedzibie i salonach Sferii.
Netia - już więcej s[wulg.]ć się nie da

Michal K
Stały Bywalec
Stały Bywalec
Posty: 605
Rejestracja: 07 kwie 2010, 16:53
Numer GG: 0

Re: Jak zamówić aero2

Nieprzeczytany postautor: Michal K » 26 mar 2013, 10:26

Scenic pisze:Dodam,że ten internet wiecznie darmowy nie będzie.A połączenie jest zrywane co 1h.


To akurat jest PLUS bo sieć nie jest zamulana przez osoby które chcą wysyłac lub odbierac duże pliki które będa zamulać
Koniec z Neo i ich 10Mb/s teraz jest:

Obrazek

Play LTE 1800MHz bez umowy 45złmc 100GB limitu :)

Awatar użytkownika
stalewiak
Stały Bywalec
Stały Bywalec
Posty: 769
Rejestracja: 17 lut 2007, 13:48
Łącze: Neostrada
Numer GG: 7086025
Kontaktowanie:

Re: Jak zamówić aero2

Nieprzeczytany postautor: stalewiak » 29 mar 2013, 21:28

Mając telefon lg p-350 nie ma odczucia rozłączania neta co godzinę . Rozsyłam po wifi i po prostu jak rozłącza to telefon automatycznie sam łączy :)
W godzinach wieczornych aero2 praktycznie ledwo chodzi .... Widać przekręty na te 20% przydzielonego dla aero2 ..
Obrazek

Disable adblock

Ten serwis utrzymywany jest z reklam i darowizn.
Jeśli widzisz ten tekst, oznacza to, że blokujesz nasze reklamy.
Proszę rozważyć Darowizne aby wesprzeć serwis.



Wróć do „Aero2”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość