"Silniejszy" router?

Tablica o udostępnianiu połączenia internetowego
.wojtek
Starszy Użytkownik
Starszy Użytkownik
Posty: 84
Rejestracja: 20 sty 2007, 20:18
Łącze: Neostrada Fiber

Re: "Silniejszy" router?

Nieprzeczytany postautor: .wojtek » 27 kwie 2011, 8:47

lwiczek pisze:OK, w takim razie "sensowny" zestawik minimalny-router adsl (acz mający możliwości) + coś z dd-wrt/tomato?


*bump*?

Disable adblock

Ten serwis utrzymywany jest z reklam i darowizn.
Jeśli widzisz ten tekst, oznacza to, że blokujesz nasze reklamy.
Proszę rozważyć Darowizne aby wesprzeć serwis.


Galusz
Bywalec
Bywalec
Posty: 312
Rejestracja: 18 lut 2010, 11:50
Numer GG: 0

Re: "Silniejszy" router?

Nieprzeczytany postautor: Galusz » 27 kwie 2011, 9:59

Najtatańszy:

Speedtouch v546 + ASUS RT-N10 (Tomato) ~160 PLN za wszystko.
Obrazek

.wojtek
Starszy Użytkownik
Starszy Użytkownik
Posty: 84
Rejestracja: 20 sty 2007, 20:18
Łącze: Neostrada Fiber

Re: "Silniejszy" router?

Nieprzeczytany postautor: .wojtek » 27 kwie 2011, 10:04

Nie chodzi mi o opcję najtańszą (sparzyłem się już na dennym pentagramie stąd ten wątek :/ ) tylko o całkiem sensowną... biorąc pod uwagę, że zamierzałem się na tego netgeara to mógłbym wysupłać w okolicach 350zł za zestaw...

Rozważam Netgear WNR3500L + do tego jakiś sensowniejszy modem ('na broadcomie z możliwością definiowania snr'? :> )

Galusz
Bywalec
Bywalec
Posty: 312
Rejestracja: 18 lut 2010, 11:50
Numer GG: 0

Re: "Silniejszy" router?

Nieprzeczytany postautor: Galusz » 27 kwie 2011, 10:13

WNR3500L - Bardzo dobry i spokojnie wystarczy...
Co do modemu, to może także Netgear np. sprawdzony dg834 lub nowy DM111P (Sam modem tez na Boardcomie, podobno [wulg.])
Obrazek

Disable adblock

Ten serwis utrzymywany jest z reklam i darowizn.
Jeśli widzisz ten tekst, oznacza to, że blokujesz nasze reklamy.
Proszę rozważyć Darowizne aby wesprzeć serwis.


.wojtek
Starszy Użytkownik
Starszy Użytkownik
Posty: 84
Rejestracja: 20 sty 2007, 20:18
Łącze: Neostrada Fiber

Re: "Silniejszy" router?

Nieprzeczytany postautor: .wojtek » 27 kwie 2011, 10:24

hmm.. ten dg834 to nie wszystkie na broadcomie sa... niemniej ten dm111p wyglada ciekawie, tylko trzeba by go dokladniej sprawdzic :D

Disable adblock

Ten serwis utrzymywany jest z reklam i darowizn.
Jeśli widzisz ten tekst, oznacza to, że blokujesz nasze reklamy.
Proszę rozważyć Darowizne aby wesprzeć serwis.



Wróć do „Udostępnianie połączenia”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość