Router Broadcom

Tablica o udostępnianiu połączenia internetowego

Topic author
dom3lek123
Starszy Użytkownik
Starszy Użytkownik
Posty: 144
Rejestracja: 20 wrz 2010, 20:34
Łącze: Neostrada
Numer GG: 5216606

Router Broadcom

Nieprzeczytany post autor: dom3lek123 » 18 sie 2011, 22:19

Witam, potrzebuję router w miarę tani aby podciągnąć parametry oraz osiągi linii. Router będzie służyć tylko jako modem, najlepiej jakby miał możliwość zniżania snr.
Neo 20 mb
Obrazek


Topic author
dom3lek123
Starszy Użytkownik
Starszy Użytkownik
Posty: 144
Rejestracja: 20 wrz 2010, 20:34
Łącze: Neostrada
Numer GG: 5216606

Re: Router Broadcom

Nieprzeczytany post autor: dom3lek123 » 19 sie 2011, 13:24

Może być również modem.
Neo 20 mb
Obrazek

Awatar użytkownika

psikus
Bywalec
Bywalec
Posty: 390
Rejestracja: 21 cze 2008, 13:22
Łącze: Neostrada
Numer GG: 0
Lokalizacja: Okolice Wrocławia

Re: Router Broadcom

Nieprzeczytany post autor: psikus » 19 sie 2011, 14:14

Ja mam Netgear DG834, na wcześniejszym routerze miałem właśnie coś jak ty około 17Mbitów, na oecnym snr przycięty do 2.5dB i mam już pełne 20Mega downloadu :)
Jedynie Upload nie mam pełnej 1Mbita, ale pal licho z tym
Obrazek Obrazek


Topic author
dom3lek123
Starszy Użytkownik
Starszy Użytkownik
Posty: 144
Rejestracja: 20 wrz 2010, 20:34
Łącze: Neostrada
Numer GG: 5216606

Re: Router Broadcom

Nieprzeczytany post autor: dom3lek123 » 19 sie 2011, 15:30

Z tego co widze on jest od 180 zł, ja pod neo kupiłem d-linka dir 615, jak znasz jeszcze jakieś tansze routery/modemy to pisz smiało.
Neo 20 mb
Obrazek


damianek213
Bywalec
Bywalec
Posty: 347
Rejestracja: 03 sty 2010, 0:27
Łącze: Modem
Numer GG: 7832861

Re: Router Broadcom

Nieprzeczytany post autor: damianek213 » 19 sie 2011, 16:45

Użytkownik RaV ma je po 120 :), sam za tyle od niego kupiłem swojego DG834GT
Pracownik TP Teltech :)
Radiówka 8/2 Mb/s :)
Obrazek


Batura
Wiarus
Wiarus
Posty: 1862
Rejestracja: 27 sty 2008, 12:27
Łącze: DSL TP
Numer GG: 0
Kontakt:

Re: Router Broadcom

Nieprzeczytany post autor: Batura » 19 sie 2011, 21:04

ZTE COMBO za 29 zł z nową umową?
http://zboj.lamignat.prv.pl
Klient po przepięciu modemu do innego USB stwierdził:
Włączył mi się teraz prokreator znajdowania nowego sprzętu.


Topic author
dom3lek123
Starszy Użytkownik
Starszy Użytkownik
Posty: 144
Rejestracja: 20 wrz 2010, 20:34
Łącze: Neostrada
Numer GG: 5216606

Re: Router Broadcom

Nieprzeczytany post autor: dom3lek123 » 19 sie 2011, 22:26

Posiadam ZTE COMBO 831IIA.
Neo 20 mb
Obrazek

Zablokowany Poprzedni tematNastępny temat

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości