WS-WN512N1 router 3G - co myslicie?

Tablica o udostępnianiu połączenia internetowego
Awatar użytkownika

Topic author
buggg
Starszy Użytkownik
Starszy Użytkownik
Posty: 170
Rejestracja: 03 lut 2007, 12:31
Kontakt:

WS-WN512N1 router 3G - co myslicie?

Nieprzeczytany post autor: buggg » 26 paź 2012, 16:16

witam,
Obrazek
czy testowal ktos to urzadzenie? instrukcje obslugi w jezyku angielskim mozna pobrac ze strony producenta: http://www.win-star.com/eshop/article.php?id=41 menu wyglada jak w d-linku (co mnie martwi). ma jeden port ethernetowy lan/wan i usb. jest to takze ap client. brak anteny zewnetrznej.
Obrazek
mam adapter huawei e1750c z sieci play. na powyzszej liscie jest wymieniony model bez "c". czy moj bedzie zgodny?

pozdrawiam

Awatar użytkownika

Scenic
Administrator
Administrator
Posty: 1338
Rejestracja: 29 sty 2011, 9:59
Numer GG: 0

Re: WS-WN512N1 router 3G - co myslicie?

Nieprzeczytany post autor: Scenic » 27 paź 2012, 8:21

A mało na rynku routerow co obsługują modemy na usb.
Ja polecam tp link mr3420.
Jak nie obsłuży twojego modemu to zawsze można wgrac sterownik (jest taka opcja w menu)
2+2=4

Obrazek

Awatar użytkownika

Topic author
buggg
Starszy Użytkownik
Starszy Użytkownik
Posty: 170
Rejestracja: 03 lut 2007, 12:31
Kontakt:

Re: WS-WN512N1 router 3G - co myslicie?

Nieprzeczytany post autor: buggg » 28 paź 2012, 12:02

no wlasnie na takim tplinku chcialem uruchomic huaweia e173 niebrandowanego, ale nie zaskoczyl. nawet po wgraniu pliku nie poszedl. pewnie trzeba tez zaktualizowac fw, ale nie mialem na to czasu. polecam router edimax 3g-6200n. tam sie nie dogrywa zadnych "sterownikow". co do mojego pytania z pierwszego postu, to modemy o ktorych mowa maja te same id, wiec router powinien obsluzyc i moj

Awatar użytkownika

Scenic
Administrator
Administrator
Posty: 1338
Rejestracja: 29 sty 2011, 9:59
Numer GG: 0

Re: WS-WN512N1 router 3G - co myslicie?

Nieprzeczytany post autor: Scenic » 28 paź 2012, 12:10

W tp link'u też nie trzeba nic wgrywac w większości modemów.
Musiałbys zaktualizowac fw w routerze i modemie.
Jak wtedy nie to zostaje wgranie sterownika.
A jak to nie pomoże to wgranie alternatywnego fw to tp link ;-)
2+2=4

Obrazek

Zablokowany Poprzedni tematNastępny temat

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości