Jaki router pod neostrade 20 mb?

daniel40
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 33
Rejestracja: 08 lis 2006, 0:46
Łącze: Neostrada
Numer GG: 5977680
Lokalizacja: Płock

Jaki router pod neostrade 20 mb?

Nieprzeczytany postautor: daniel40 » 04 cze 2012, 20:16

Witam.

Panowie jaki router polecacie pod Neostradę 20 mb?

Na jakim chipie najlepiej?

Budżet do 200 zł ;)

Disable adblock

Ten serwis utrzymywany jest z reklam i darowizn.
Jeśli widzisz ten tekst, oznacza to, że blokujesz nasze reklamy.
Proszę rozważyć Darowizne aby wesprzeć serwis.


marcin_ketrzyn
Moderator
Moderator
Posty: 613
Rejestracja: 28 maja 2011, 21:24
Łącze: Neostrada
Numer GG: 0

Re: Jaki router pod neostrade 20 mb?

Nieprzeczytany postautor: marcin_ketrzyn » 04 cze 2012, 20:50

Jest już obszerny temat o routerach
Obrazek

Attenuation: 8.4 dB SNR Margin: 8.9 dB Rate (Kbps): Downstream 85198 Upstream 8567 Attainable Rate (Kbps): 93420

daniel40
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 33
Rejestracja: 08 lis 2006, 0:46
Łącze: Neostrada
Numer GG: 5977680
Lokalizacja: Płock

Re: Jaki router pod neostrade 20 mb?

Nieprzeczytany postautor: daniel40 » 04 cze 2012, 21:19

marcin_ketrzyn pisze:Jest już obszerny temat o routerach


Podaj link, bo nie mogę znaleźć.

Awatar użytkownika
Scenic
Administrator
Administrator
Posty: 1336
Rejestracja: 29 sty 2011, 9:59
Numer GG: 0

Re: Jaki router pod neostrade 20 mb?

Nieprzeczytany postautor: Scenic » 05 cze 2012, 8:19

http://www.forum.neostrada.info/viewforum.php?f=7 w tym dziale jest trochę tematów ;-)
Polecam netgear DGN2200 na broadcomie.
Przenoszę do działu Offtopic.
2+2=4

Obrazek

Disable adblock

Ten serwis utrzymywany jest z reklam i darowizn.
Jeśli widzisz ten tekst, oznacza to, że blokujesz nasze reklamy.
Proszę rozważyć Darowizne aby wesprzeć serwis.


daniel40
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 33
Rejestracja: 08 lis 2006, 0:46
Łącze: Neostrada
Numer GG: 5977680
Lokalizacja: Płock

Re: Jaki router pod neostrade 20 mb?

Nieprzeczytany postautor: daniel40 » 05 cze 2012, 14:06

Scenic pisze:http://www.forum.neostrada.info/viewforum.php?f=7 w tym dziale jest trochę tematów ;-)
Polecam netgear DGN2200 na broadcomie.
Przenoszę do działu Offtopic.


Wszystkie modele NETGEAR DGN2200 są na broadcomie?

bdkacz
Wiarus
Wiarus
Posty: 3191
Rejestracja: 23 sty 2005, 0:23
Łącze: Neostrada Fiber
Numer GG: 0
Lokalizacja: strefa 44

Re: Jaki router pod neostrade 20 mb?

Nieprzeczytany postautor: bdkacz » 05 cze 2012, 22:03

A to są jakieś różne wersje ? Bo z tego co czytam to końcówka oznaczenia (np DGN2200-100UKS - rynek brytyjski , DGN2200-100PES - reszta europy w tym PL) wskazuje na zasilacz jaki jest w zestawie (chodzi głównie o wtyczkę chyba)
Netia LLU + Netgear DGND3700v2:
ObrazekObrazekParametry linii

Awatar użytkownika
best-boy
Administrator
Administrator
Posty: 4943
Rejestracja: 22 maja 2010, 19:21
Łącze: Neostrada
Numer GG: 0
Lokalizacja: LUBANJLG/PE3

Re: Jaki router pod neostrade 20 mb?

Nieprzeczytany postautor: best-boy » 06 cze 2012, 16:27

Wersje sprzętowo są wszystkie te same inaczej były by uwagi w dziale firmwar'u.
http://www.speedtest.net/my-result/3432356442
Oddam w dobre ręce skrypty do routerów z softem BILION i jego wszystkie klony.

Disable adblock

Ten serwis utrzymywany jest z reklam i darowizn.
Jeśli widzisz ten tekst, oznacza to, że blokujesz nasze reklamy.
Proszę rozważyć Darowizne aby wesprzeć serwis.



Wróć do „Forum”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość