Nowe LLU netii ;)

Awatar użytkownika

Topic author
best-boy
Administrator
Administrator
Posty: 4968
Rejestracja: 22 maja 2010, 20:21
Łącze: Neostrada
Numer GG: 0
Lokalizacja: LUBANJLG/PE3

Nowe LLU netii ;)

Nieprzeczytany post autor: best-boy » 11 cze 2012, 11:41

http://www.uryna.net/pdata/t/559.jpg

Aaaaa co myśleliście że fiber ? :lol:
http://www.speedtest.net/my-result/3432356442
Oddam w dobre ręce skrypty do routerów z softem BILION i jego wszystkie klony.


bdkacz
Wiarus
Wiarus
Posty: 3191
Rejestracja: 23 sty 2005, 0:23
Łącze: Neostrada Fiber
Numer GG: 0
Lokalizacja: strefa 44

Re: Nowe LLU netii ;)

Nieprzeczytany post autor: bdkacz » 11 cze 2012, 11:46

Jak już to Cu Netii;) skrzynki są z logo Netii,a przy LLU w bloku linie lecą jeszcze w skrzynkach TP :)

Już wiem,dlaczego ludzie piszą,że mają Netie na klatce,a ich infolinia nic o tym nie wie i wciska im oferty po kablach TP :D
Netia LLU + Netgear DGND3700v2:
ObrazekObrazekParametry linii

Awatar użytkownika

Topic author
best-boy
Administrator
Administrator
Posty: 4968
Rejestracja: 22 maja 2010, 20:21
Łącze: Neostrada
Numer GG: 0
Lokalizacja: LUBANJLG/PE3

Re: Nowe LLU netii ;)

Nieprzeczytany post autor: best-boy » 11 cze 2012, 14:59

LLU - Local loop unbundling (dostęp do lokalnej pętli abonenckiej) i tutaj czasami jest do dostęp dosłowny ;) często wiszą takie makarony , wystarczy wziąć krokodylki i można dzwonić do cioci z ju-es-ej , często właśnie w (na) starej kamienicy, głowica otwarta i flaki wiszą na ścianie :lol: , coraz mniej ale zdarza się taka publiczna linia :D
LA - linia abonencka (poprawny ale mało używany skrót)
SU - subscriber line (to samo)


Moderator przypomina Art 267 § 1. KK

Kto bez uprawnienia uzyskuje dostęp do informacji dla niego nieprzeznaczonej, otwierając zamknięte pismo, podłączając się do sieci telekomunikacyjnej lub przełamując albo omijając elektroniczne, magnetyczne, informatyczne lub inne szczególne jej zabezpieczenie,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

*nigdy nie dzwoniłem z cudzej linii , ja tylko komuś podłączyłem ;) kto inny pilnował terenu a jeszcze kto inny gadał... miały dzieci zabawę.... no cóż nie było jeszcze internetu :D szkody tam w sumie groszowe a ile adrenaliny :P

;)
http://www.speedtest.net/my-result/3432356442
Oddam w dobre ręce skrypty do routerów z softem BILION i jego wszystkie klony.


michalsobo
Starszy Użytkownik
Starszy Użytkownik
Posty: 272
Rejestracja: 18 paź 2010, 23:41
Łącze: Net24
Numer GG: 0
Lokalizacja: 34

Re: Nowe LLU netii ;)

Nieprzeczytany post autor: michalsobo » 11 cze 2012, 16:09

Przecież to najprawdziwsze łącze światłowe, światło dociera do każdego kabla :)
ObrazekObrazek


folusek
Starszy Użytkownik
Starszy Użytkownik
Posty: 149
Rejestracja: 12 cze 2010, 16:51
Łącze: Neostrada Fiber
Numer GG: 0

Re: Nowe LLU netii ;)

Nieprzeczytany post autor: folusek » 12 cze 2012, 15:14

Dobre :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tylko w Polsce Tak Może Być !!!

Zablokowany Poprzedni tematNastępny temat

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość