Zmiana wyglądu forum


Topic author
slavko17
Donator
Donator
Posty: 126
Rejestracja: 28 lis 2010, 20:07
Łącze: Neostrada Fiber
Numer GG: 0

Zmiana wyglądu forum

Nieprzeczytany post autor: slavko17 » 20 gru 2014, 21:55

Czy mógłbym prosić o możliwość włączenia domyślnego wyglądu phpBB3 (prosilver)? Ten ma parę chochlików, o np taki:


http://i.imgur.com/1lEIpi6.png


A ten śnieżek może i wygląda ładnie, ale powoduje że jeden z rdzeni procesora jest cały czas w użyciu.




Pozdro
Obrazek Obrazek

Awatar użytkownika

best-boy
Administrator
Administrator
Posty: 5025
Rejestracja: 22 maja 2010, 20:21
Łącze: Neostrada
Numer GG: 0
Lokalizacja: LUBANJLG/PE3

Re: Zmiana wyglądu forum

Nieprzeczytany post autor: best-boy » 20 gru 2014, 22:40

Już można ale nie jest powiedziane że nie będzie innych chochlików, już widać że inne style nie są kompatybilne z ozdobami świątecznymi no ale działać działa.
http://www.speedtest.net/my-result/3432356442
Oddam w dobre ręce skrypty do routerów z softem BILION i jego wszystkie klony.


bartek85
Starszy Użytkownik
Starszy Użytkownik
Posty: 219
Rejestracja: 28 sty 2010, 12:11
Łącze: Neostrada
Numer GG: 0

Re: Zmiana wyglądu forum

Nieprzeczytany post autor: bartek85 » 20 gru 2014, 23:37

Ja też skorzystałem z rady i przełączyłem na stare. Jeszcze tylko ten śnieg wyłączyć i będzie git. Jak ja nie nawiedzę wciskania nowości ludziom na siłę.
ObrazekObrazek


Topic author
slavko17
Donator
Donator
Posty: 126
Rejestracja: 28 lis 2010, 20:07
Łącze: Neostrada Fiber
Numer GG: 0

Re: Zmiana wyglądu forum

Nieprzeczytany post autor: slavko17 » 21 gru 2014, 20:43

O, a ja nadal nie mogę zmienić motywu, chyba że jestem ślepy. Ktoś poratuje i pokaże gdzie to się robi? :D
Obrazek Obrazek

Awatar użytkownika

best-boy
Administrator
Administrator
Posty: 5025
Rejestracja: 22 maja 2010, 20:21
Łącze: Neostrada
Numer GG: 0
Lokalizacja: LUBANJLG/PE3

Re: Zmiana wyglądu forum

Nieprzeczytany post autor: best-boy » 22 gru 2014, 9:29

Profesor chyba znowu przestawił bo myślał że komuś się po... ało ;) napiszcie mu prv .
http://www.speedtest.net/my-result/3432356442
Oddam w dobre ręce skrypty do routerów z softem BILION i jego wszystkie klony.


bartek85
Starszy Użytkownik
Starszy Użytkownik
Posty: 219
Rejestracja: 28 sty 2010, 12:11
Łącze: Neostrada
Numer GG: 0

Re: Zmiana wyglądu forum

Nieprzeczytany post autor: bartek85 » 22 gru 2014, 12:00

Najlepiej jeszcze połączyć to forum z facezbokiem, czy tam innym badziewiem no bo przecież taka moda. Zrobić wspólne logowanie, polubienia postów itp. To co się dzieje z dzisiejszym internetem to jest tragedia. Wszystko wciskane na siłę. Dobrze że są jeszcze takie programy jak adblock i ja nie widzę 90% tego badziewia.
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika

best-boy
Administrator
Administrator
Posty: 5025
Rejestracja: 22 maja 2010, 20:21
Łącze: Neostrada
Numer GG: 0
Lokalizacja: LUBANJLG/PE3

Re: Zmiana wyglądu forum

Nieprzeczytany post autor: best-boy » 22 gru 2014, 12:11

bartek85 pisze:Najlepiej jeszcze połączyć to forum z facezbokiem, czy tam innym badziewiem no bo przecież taka moda. Zrobić wspólne logowanie, polubienia postów itp. To co się dzieje z dzisiejszym internetem to jest tragedia. Wszystko wciskane na siłę. Dobrze że są jeszcze takie programy jak adblock i ja nie widzę 90% tego badziewia.


Do puki żyję nie będzie tu wysuwającego się facebooka.
Profesor po prostu myślał że komuś się pomyliło , nawet nie był w tym temacie i przestawił z powrotem .
A propo reklam, serwer nie działa na prąd z dynama w rowerze treningowym , za wszystko trzeba zapłacić a ruch na forum jest mały.
http://www.speedtest.net/my-result/3432356442
Oddam w dobre ręce skrypty do routerów z softem BILION i jego wszystkie klony.


bartek85
Starszy Użytkownik
Starszy Użytkownik
Posty: 219
Rejestracja: 28 sty 2010, 12:11
Łącze: Neostrada
Numer GG: 0

Re: Zmiana wyglądu forum

Nieprzeczytany post autor: bartek85 » 22 gru 2014, 12:14

A jak komuś śnieg przeszkadza to w adblocku zablokować: ext/stoker/xmas/styles/all/theme/xmas.css?assets_version=44

Dziwić się że łącza się zapychają i 20 Mb już niestarcza jak się tyle niepotrzebnego syfu ładuje. Przy moim tragicznie działającym internecie może wydawać się śmieszne ale jaki adblock ratuje życie.
ObrazekObrazek


Topic author
slavko17
Donator
Donator
Posty: 126
Rejestracja: 28 lis 2010, 20:07
Łącze: Neostrada Fiber
Numer GG: 0

Re: Zmiana wyglądu forum

Nieprzeczytany post autor: slavko17 » 22 gru 2014, 15:33

A propo reklam, serwer nie działa na prąd z dynama w rowerze treningowym , za wszystko trzeba zapłacić a ruch na forum jest mały.


A ja chętnie sypnąłbym kilkoma groszami, tylko że klikając w link z tej wiadomości:

Ten serwis utrzymywany jest z reklam i darowizn.
Jeśli widzisz ten tekst, oznacza to, że blokujesz nasze reklamy.
Proszę rozważyć Darowizne aby wesprzeć serwis.


dostaję błąd:

Informacje

No route found for "GET /donate.php"

.

Znalazłem inny, na górze strony też jest link do dotacji który działa, ale ten w wiadomości o Adblocku wypadałoby poprawić ;)

PS. Napisałem pryw. wiadomość do @Profesora ;)
Obrazek Obrazek


westwest1
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 3
Rejestracja: 03 mar 2015, 23:46
Numer GG: 0

Re: Zmiana wyglądu forum

Nieprzeczytany post autor: westwest1 » 04 mar 2015, 17:00

Wg mnie teraz jest OK. No moze oprócz reklam :P


cranberris
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 3
Rejestracja: 10 kwie 2015, 18:36
Numer GG: 6475366

Re: Zmiana wyglądu forum

Nieprzeczytany post autor: cranberris » 11 kwie 2015, 22:58

Reklamy niszczą wszystko! jakby się dało ich pozbyć to by było perfect.


spello
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 15
Rejestracja: 14 sie 2014, 20:26
Łącze: Neostrada

Re: Zmiana wyglądu forum

Nieprzeczytany post autor: spello » 16 kwie 2015, 1:09

A dlaczego czcionka we wszystkich postach jest pogrubiona?

Awatar użytkownika

best-boy
Administrator
Administrator
Posty: 5025
Rejestracja: 22 maja 2010, 20:21
Łącze: Neostrada
Numer GG: 0
Lokalizacja: LUBANJLG/PE3

Re: Zmiana wyglądu forum

Nieprzeczytany post autor: best-boy » 16 kwie 2015, 7:44

Po prostu taki krój czcionki.
http://www.speedtest.net/my-result/3432356442
Oddam w dobre ręce skrypty do routerów z softem BILION i jego wszystkie klony.

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości