Wymiana FanBox'a 2 Neo80 + TV

Tablica o hardware i software związanych z internetem.

Topic author
nicol
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 2
Rejestracja: 25 lis 2016, 10:02
Numer GG: 0

Wymiana FanBox'a 2 Neo80 + TV

Nieprzeczytany post autor: nicol » 25 lis 2016, 10:11

Cześć,

Chciałam wymienić to badziewie na coś lepszego. Zastanawiałam się nad modelami Asusa ale wszędzie jest gniazdo RJ45 a moje jest RJ11 - stare telefoniczne bo internet jest po miedzi. Chciałam zapytać o rade które urządzenie będzie odpowiednie? Czy w ogóle można to zastąpić czymś? Tak żeby mi jeszcze TV działało potem?

Pozdrawiam

Awatar użytkownika

best-boy
Administrator
Administrator
Posty: 5025
Rejestracja: 22 maja 2010, 20:21
Łącze: Neostrada
Numer GG: 0
Lokalizacja: LUBANJLG/PE3

Re: Wymiana FanBox'a 2 Neo80 + TV

Nieprzeczytany post autor: best-boy » 25 lis 2016, 11:59

Może być np. ASUS DSL AC68U
Opis jak odpalić TV.
viewtopic.php?f=71&t=21732
http://www.speedtest.net/my-result/3432356442
Oddam w dobre ręce skrypty do routerów z softem BILION i jego wszystkie klony.


Topic author
nicol
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 2
Rejestracja: 25 lis 2016, 10:02
Numer GG: 0

Re: Wymiana FanBox'a 2 Neo80 + TV

Nieprzeczytany post autor: nicol » 25 lis 2016, 19:45

Cześć,

Widziałem ten model, ale on również nie ma rj11 wejścia, co w takim razie zrobić?

Pozdrawiam

Awatar użytkownika

best-boy
Administrator
Administrator
Posty: 5025
Rejestracja: 22 maja 2010, 20:21
Łącze: Neostrada
Numer GG: 0
Lokalizacja: LUBANJLG/PE3

Re: Wymiana FanBox'a 2 Neo80 + TV

Nieprzeczytany post autor: best-boy » 26 lis 2016, 8:41

Ma rj11. rj45 to jest sieć LAN.
To tylko tak wygląda.
Zresztą w zestawie jest pełen komplet włącznie z kablem DSL, więc nie masz się co martwić.
http://www.speedtest.net/my-result/3432356442
Oddam w dobre ręce skrypty do routerów z softem BILION i jego wszystkie klony.

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości