Neostrada + nowy ruter

Tablica o hardware i software związanych z internetem.

Topic author
lordzik112
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 3
Rejestracja: 20 sty 2017, 21:10
Numer GG: 0

Neostrada + nowy ruter

Nieprzeczytany post autor: lordzik112 » 20 sty 2017, 21:14

Witam dziś zakupiłem nowy ruter Dokładnie Asus DSL-N12E_C1, mam następujący problem ponieważ nie świeci mi się dioda ADSL a gdy podłączam LiveBox wszystko działa elegancko.

Macie może jakieś pomysły?

Awatar użytkownika

best-boy
Administrator
Administrator
Posty: 5014
Rejestracja: 22 maja 2010, 20:21
Łącze: Neostrada
Numer GG: 0
Lokalizacja: LUBANJLG/PE3

Re: Neostrada + nowy ruter

Nieprzeczytany post autor: best-boy » 20 sty 2017, 22:08

Jaka szybkość neostrady?
http://www.speedtest.net/my-result/3432356442
Oddam w dobre ręce skrypty do routerów z softem BILION i jego wszystkie klony.


Topic author
lordzik112
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 3
Rejestracja: 20 sty 2017, 21:10
Numer GG: 0

Re: Neostrada + nowy ruter

Nieprzeczytany post autor: lordzik112 » 20 sty 2017, 23:41

na umowie do 80MB/S

Jakieś pomysły może masz? wyczytałem że powinno śmigać.

Awatar użytkownika

best-boy
Administrator
Administrator
Posty: 5014
Rejestracja: 22 maja 2010, 20:21
Łącze: Neostrada
Numer GG: 0
Lokalizacja: LUBANJLG/PE3

Re: Neostrada + nowy ruter

Nieprzeczytany post autor: best-boy » 21 sty 2017, 16:44

To jest router tylko ADSL2+ , neostrada 40-80Mb jest na VDSL i nie będzie na nim działać.
http://www.speedtest.net/my-result/3432356442
Oddam w dobre ręce skrypty do routerów z softem BILION i jego wszystkie klony.


Topic author
lordzik112
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 3
Rejestracja: 20 sty 2017, 21:10
Numer GG: 0

Re: Neostrada + nowy ruter

Nieprzeczytany post autor: lordzik112 » 21 sty 2017, 23:40

best-boy pisze:To jest router tylko ADSL2+ , neostrada 40-80Mb jest na VDSL i nie będzie na nim działać.



Dzięki za info :-)

Poszedłem oddałem i zamówiłem nowy.

Możesz mi powiedzieć czy ten będzie działać?
Mam za niego dać 339zł :D

Asus DSL-N17U

Awatar użytkownika

best-boy
Administrator
Administrator
Posty: 5014
Rejestracja: 22 maja 2010, 20:21
Łącze: Neostrada
Numer GG: 0
Lokalizacja: LUBANJLG/PE3

Re: Neostrada + nowy ruter

Nieprzeczytany post autor: best-boy » 22 sty 2017, 18:43

Będzie się nadawał.
http://www.speedtest.net/my-result/3432356442
Oddam w dobre ręce skrypty do routerów z softem BILION i jego wszystkie klony.

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości