ADSL/VDSL/GPON w BSA

Kupie, sprzedam, zamienie.
wiekrzy
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 5
Rejestracja: 14 lut 2007, 22:48
Numer GG: 0
Kontaktowanie:

ADSL/VDSL/GPON w BSA

Nieprzeczytany postautor: wiekrzy » 10 sty 2018, 22:45

Witam,

Mogę zaoferować usługi działające na infrastrukturze Orange (miedzianej i światłowodowej). Oferuję w modelu BSA:
- ADSL do 20/1Mbps, -> 49,9zł/mc
- VDSL do 80/10Mbps -> 54,9zł/mc
- GPON do 300/30Mbps -> 64,9zł/mc

Ceny są w opcji naked, uwzględniają opłatę za utrzymanie łącza.

Wszystkie usługi możliwe są ze zmienną adresacją IP jak i stałą. Dodatkowo możliwe jest przebudowanie linii telefonicznej do polepszenia transferu (zmiana jej przebiegu, o ile to technicznie możliwe). Jeżeli masz przypadek beznadziejny (wysoka tłumienność linii) też daj znać, możliwe jest również wybudowanie szafy ONU bliżej Ciebie i uruchomienie usługi LLU.

Stały adres IP (podsieć publicznych adresów IP) dostępny jest na sesji PPPoE na dowolnym routerze i modemie. Opcja dodatkowo płatna, w zależności od opcji (10-20pln/mc)

Wspomniane opcję są dostępne w umowie na czas nieokreślony, z wypowiedzeniem 30dni, dodatkowym kosztem jest aktywacja usługi w zależności od konkretnego przypadku.

Usługi są świadczone bez innych pośredników.

Inne opcje - zapytaj.

Info na priv.

Disable adblock

Ten serwis utrzymywany jest z reklam i darowizn.
Jeśli widzisz ten tekst, oznacza to, że blokujesz nasze reklamy.
Proszę rozważyć Darowizne aby wesprzeć serwis.


Awatar użytkownika
best-boy
Administrator
Administrator
Posty: 4939
Rejestracja: 22 maja 2010, 19:21
Łącze: Neostrada
Numer GG: 0
Lokalizacja: LUBANJLG/PE3

Re: ADSL/VDSL/GPON w BSA

Nieprzeczytany postautor: best-boy » 11 sty 2018, 12:29

A co to, jakaś reklama nowej usługi t-mobile? :P
http://www.speedtest.net/my-result/3432356442
Oddam w dobre ręce skrypty do routerów z softem BILION i jego wszystkie klony.

maciejnet
Bywalec
Bywalec
Posty: 419
Rejestracja: 11 kwie 2005, 17:49
Łącze: Net24
Lokalizacja: 77

Re: ADSL/VDSL/GPON w BSA

Nieprzeczytany postautor: maciejnet » 17 lut 2018, 12:17

Oferta ciekawa, napisz coś więcej na temat podłączenia w przypadku braku aktywnej linii telefonicznej. Kto świadczy usługi?
Obrazek
Posiadane łącze: Netia 900 mbit/s
Posiadany router: Huawei HG8245Q Router ONT Combo

Disable adblock

Ten serwis utrzymywany jest z reklam i darowizn.
Jeśli widzisz ten tekst, oznacza to, że blokujesz nasze reklamy.
Proszę rozważyć Darowizne aby wesprzeć serwis.



Wróć do „Giełda”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość