Jaki macie ping na ASTERZE. Piszcie swoje łącze i ping na serwerach
Wzor:
10mb/s ping 5
Ping?
-
Topic author - Użytkownik
- Łącze: Wawtel
- Numer GG: 0
Re: Ping?
Właśnie tak stoję przed podjęciem decyzji o założeniu netu z Astera. Wcześniej miałem UPC 15/1 mbit z którego byłem zadowolony, ale w miejscu do którego się przeprowadziłem jest tylko Aster. W chwili obecnej mam przejściowe łącze Neozdradę 0.5 mbit po właścicielach lokalu ale nie wiem jak długo na nim wytrzymam =) Czekam na decyzję UOKiK bo chętnie założyłbym znowu UPC ale z tego co widzę może to trochę potrwać. Zależy mi na niskich i stabilnych pingach a z Asterem miałem do czynienia ponad rok temu i takie średnie odczucia miałem ale może to była wina słabego rutera na którym łącze działało (było to dl 10/20 up 2 mbit). Ping niby nie był wysoki ale niezbyt stabilny. Jeśli można proszę o wklejenie około 20 pingów z rzędu do wp i onetu. Pozdrawiam.
2a.pl 10mbit @ TP-LINK TL-WR340G

Re: Ping?
Yesteg pisze:Przed chwilą sprawdzałem,na 20-tce mam,onet 23ms,wp 24ms.mhl pisze:Ja bym poprosił o informację jak wyglądają pingi właśnie na łączu 10/20mbit do wp i onetu. Z góry dziękuję.
Z tego co widzę masz neostradę a ja potrzebuję pingów z sieci Aster.
2a.pl 10mbit @ TP-LINK TL-WR340G