Captcha

BDI - Bezpłatny dostęp do Internetu

kubana
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 3
Rejestracja: 21 mar 2015, 18:04
Numer GG: 0

Re: Captcha

Nieprzeczytany post autor: kubana » 21 mar 2015, 18:19

Ja korzystałem z aero przez długi czas, ale teraz mam problem z siecią. Jeśli w Krakowie nie łapie, to już nie jest za fajnie. Wiadomo może jak sobie z tym radzić?

Awatar użytkownika

best-boy
Administrator
Administrator
Posty: 4980
Rejestracja: 22 maja 2010, 20:21
Łącze: Neostrada
Numer GG: 0
Lokalizacja: LUBANJLG/PE3

Re: Captcha

Nieprzeczytany post autor: best-boy » 21 mar 2015, 18:48

Co to znaczy nie łapie?
http://www.speedtest.net/my-result/3432356442
Oddam w dobre ręce skrypty do routerów z softem BILION i jego wszystkie klony.


heaven0nearth
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 3
Rejestracja: 22 mar 2015, 13:21
Numer GG: 5565487

Re: Captcha

Nieprzeczytany post autor: heaven0nearth » 22 mar 2015, 14:12

Właśnie, jak to nie łapie? Zasięg w Krakowie normalnie jest więc nie wiem, o co Ci chodzi. Są jakieś zmiany odnośnie tego, że Aero2 funkcjonuje tylko do 2016? Chciałem zamówić drugi dla brata,ale zanim to dojdzie... na pół roku mi to zostanie, bez sensu.


piotr.mawej
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 3
Rejestracja: 24 mar 2015, 13:44
Numer GG: 0

Re: Captcha

Nieprzeczytany post autor: piotr.mawej » 24 mar 2015, 13:49

Witam.
Ja zrezygnowałem z Aero2, ponieważ zrobili to zabezpieczenie Captcha które bardzo uprzykrza korzystanie z internetu. Pozdrawiam ciepło :grin:


nmakowiel1
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 3
Rejestracja: 19 mar 2015, 9:28
Numer GG: 0

Re: Captcha

Nieprzeczytany post autor: nmakowiel1 » 24 mar 2015, 23:41

Mnie denerwuje jak ludzie dostają coś za darmo i potem to nadal jest darmowe, ale cos trzeba dolozyc od siebie to umieja tylko narzekac. Wyciagnac palca a urwą całą rękę od razu.


avatek
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 3
Rejestracja: 17 mar 2015, 19:01
Łącze: Net24
Numer GG: 0

Re: Captcha

Nieprzeczytany post autor: avatek » 25 mar 2015, 19:44

tylko ze to miało być cały czas darmowe. ktoś wypatrzył na tym niezły interes bo najpierw cos obiecał a potem zmienił zdanie. nic w tym kraju mnie nie zdziwi.


MarcinM1992
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 3
Rejestracja: 27 mar 2015, 22:22
Łącze: Neostrada
Numer GG: 5678896

Re: Captcha

Nieprzeczytany post autor: MarcinM1992 » 28 mar 2015, 15:32

Dziwię się, że ktoś testuje takie rozwiązania, przecież to śmierdzi na mile


jamniczek
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 3
Rejestracja: 02 kwie 2015, 21:12
Numer GG: 0

Re: Captcha

Nieprzeczytany post autor: jamniczek » 02 kwie 2015, 21:33

no cóż. trzeba to przeżyć. nie można się było spodziewać że będzie za darmo ciągle.


kardy94
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 3
Rejestracja: 08 kwie 2015, 11:06
Łącze: Neostrada
Numer GG: 11663305

Re: Captcha

Nieprzeczytany post autor: kardy94 » 08 kwie 2015, 11:14

nie opyla sie to :) wiem z doswiadczenia. niby 5zl ale strata kasy...


cranberris
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 3
Rejestracja: 10 kwie 2015, 18:36
Numer GG: 6475366

Re: Captcha

Nieprzeczytany post autor: cranberris » 11 kwie 2015, 23:00

oj nie. zanim za darmo to warto brac, do konca 2016 jest. a potem? nikt tego shitu nie bedzie chcial..


Avariela
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 3
Rejestracja: 06 sie 2015, 23:56
Numer GG: 0

Re: Captcha

Nieprzeczytany post autor: Avariela » 07 sie 2015, 17:05

Ano właśnie. Za darmo to się opłacało, ale w innym wypadku... Słabizna.


kuba_b
Wiarus
Wiarus
Posty: 2045
Rejestracja: 24 cze 2009, 0:37
Łącze: Neostrada Fiber
Lokalizacja: 0 42

Re: Captcha

Nieprzeczytany post autor: kuba_b » 14 sie 2015, 10:29

Teraz słabizna a skąd wiadomo czy nie wprowadzą jakiejś nowej oferty? Chociaż myślę, że to byłaby konkurencja dla Plusa i po prostu się jej pozbędą wraz z okresem kiedy BDI muszą oferować. Swoją drogą to ciekawe czy przedłużą znowu ten termin, bo 2,6 GHz nadal nie jest uruchomione i nie zapowiada się, żeby coś się w tej sprawie ruszyło.
Obrazek


JanJanuszJa
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 3
Rejestracja: 22 sie 2015, 11:23
Numer GG: 0

Re: Captcha

Nieprzeczytany post autor: JanJanuszJa » 24 sie 2015, 10:48

Wątpię, by cokolwiek innego zaproponowali. Moim zdaniem to już są ostatnie podrygi. Agonia innymi słowy. Po prostu agonia.


kuba_b
Wiarus
Wiarus
Posty: 2045
Rejestracja: 24 cze 2009, 0:37
Łącze: Neostrada Fiber
Lokalizacja: 0 42

Re: Captcha

Nieprzeczytany post autor: kuba_b » 25 sie 2015, 1:26

Na razie zwiększyli prędkość z 3 do 5 Mb/s przy pakietach.
Nie ma się co dziwić, że nie ma rozwoju - też bym na ich miejscu w to raczej nie szedł, a rozwijał własne usługi komercyjne czyli Plus. Zresztą ja nie mam co narzekać na Aero - idealnie sprawdziło się w sytuacjach awaryjnych :)
Obrazek


Kuna_898
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 3
Rejestracja: 27 sie 2015, 12:53
Numer GG: 0

Re: Captcha

Nieprzeczytany post autor: Kuna_898 » 27 sie 2015, 12:59

Dokładnie tak jest. A z Aero2 zawsze będę miała miłe wspomnienia. Wiele razy życie ratował w delegacjach ;)

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości