Ustawienia Asus DSL-AC68U

Tutaj dowiesz się wszystkiego o DSL TP

Topic author
kop524
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 4
Rejestracja: 23 lip 2017, 16:56
Łącze: Neostrada
Numer GG: 0

Ustawienia Asus DSL-AC68U

Nieprzeczytany post autor: kop524 » 24 lip 2017, 11:57

Witam mam na oku router ASUS DSL-AC68U al enie wiem czy nie trzeba będzie jakichś dodatkowych ustawień pod VDSL NEO 80mb?

Pytam bo jak coś to zamawiam dziś i koniec ale potrzebuję wiedzieć czy coś dodać podczas konfigu czy nie.

Awatar użytkownika

best-boy
Administrator
Administrator
Posty: 5014
Rejestracja: 22 maja 2010, 20:21
Łącze: Neostrada
Numer GG: 0
Lokalizacja: LUBANJLG/PE3

Re: Ustawienia Asus DSL-AC68U

Nieprzeczytany post autor: best-boy » 24 lip 2017, 12:40

Podstawowe ustawienia takie jak tutaj.
http://i58.tinypic.com/xp6ash.png , ewentualnie można ustawić G.Vector na enabled.
http://www.speedtest.net/my-result/3432356442
Oddam w dobre ręce skrypty do routerów z softem BILION i jego wszystkie klony.


Topic author
kop524
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 4
Rejestracja: 23 lip 2017, 16:56
Łącze: Neostrada
Numer GG: 0

Re: Ustawienia Asus DSL-AC68U

Nieprzeczytany post autor: kop524 » 24 lip 2017, 12:45

Dzięki za info a na automacie nie ustawi tych wartości podczas Quick Setp?

Awatar użytkownika

best-boy
Administrator
Administrator
Posty: 5014
Rejestracja: 22 maja 2010, 20:21
Łącze: Neostrada
Numer GG: 0
Lokalizacja: LUBANJLG/PE3

Re: Ustawienia Asus DSL-AC68U

Nieprzeczytany post autor: best-boy » 24 lip 2017, 13:14

W ustawieniach VDSLa może wszystkiego nie ustawić, co nie znaczy że nie będzie działać ale nie koniecznie najlepiej ;), najprościej najpierw zrobić QuickSetup a później wprowadzić swoje poprawki.
http://www.speedtest.net/my-result/3432356442
Oddam w dobre ręce skrypty do routerów z softem BILION i jego wszystkie klony.


Topic author
kop524
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 4
Rejestracja: 23 lip 2017, 16:56
Łącze: Neostrada
Numer GG: 0

Re: Ustawienia Asus DSL-AC68U

Nieprzeczytany post autor: kop524 » 24 lip 2017, 13:16

Ok i to wsio w zakładce Adminstracja, a Login/Pass od neo też w tym czy w WAN?

Awatar użytkownika

best-boy
Administrator
Administrator
Posty: 5014
Rejestracja: 22 maja 2010, 20:21
Łącze: Neostrada
Numer GG: 0
Lokalizacja: LUBANJLG/PE3

Re: Ustawienia Asus DSL-AC68U

Nieprzeczytany post autor: best-boy » 25 lip 2017, 8:23

WAN, zresztą jak przejdziesz Quick Setup to sam poprosi o typ połączenia i dane do niego.
http://www.speedtest.net/my-result/3432356442
Oddam w dobre ręce skrypty do routerów z softem BILION i jego wszystkie klony.

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości